16.3.17

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ρ.Τ.Ενρτογάν: «Ξεκίνησε ο πόλεμος Σταυρού και Ημισελήνου» (βίντεο)

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 

Να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ η κατασκευή ...Τζαμιού στο Βοτανικό.Juan

_________________________

Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε η Τουρκία διά στόματος του ασυγκράτητου Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για την πιθανότητα ενός θρησκευτικού πολέμου στην Ευρώπη.

Μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου ότι η «Ευρώπη οδηγείται στην άβυσσο» και ότι «ιεροί πόλεμοι θα ξεσπάσουν σύντομα», ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για επικείμενη σύγκρουση του «Σταυρού εναντίον της ημισελήνου».
Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές του Τούρκου προέδρου αποτέλεσε η πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου Της ΕΕ  εναντίον δύο μουσουλμάνων γυναικών εργαζομένων στο Βέλγιο και στη Γαλλία οι οποίες απολύθηκαν από τις δουλειές τους επειδή αρνήθηκαν να βγάλουν τις μουσουλμανικές μαντίλες τους χαρακτηριστικό δείγμα της προβολής που επιδιώκει το Ισλάμ η οποία ταυτίζεται με την επεκτατική του φύση.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης στην επαρχία Sakarya ο Ερντογάν δήλωσε:
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο  πήρε μια απόφαση. Θέλετε να την ακούσετε; Είπαν: Οι εργοδότες στην ΕΕ μπορεί να απαγορεύσουν την μαντίλα στις εργαζόμενες.
Πού είναι η ελευθερία της πίστης; Πού είναι η ελευθερία της θρησκείας; Ποιος πήρε  αυτή την απόφαση; Είναι φανερό ότι η ΕΕ, ξεκίνησε  τον πόλεμο του Σταυρού εναντίον της  ημισελήνου. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» είπε ο Τούρκος πρόεδρος για να συμπληρώσει;
«Τι γίνεται με την θρησκευτική ελευθερία; Ποιος έλαβε αυτήν την απόφαση; Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγαπητοί αδελφοί, εξαπέλυσαν μια σταυροφορία εναντίον του ολοένα κι ισχυρότερου συμβόλου του Ισλάμ
Η αναφορά του Ερντογάν έχει να κάνει με την απόφαση του δικαστηρίου της ΕΕ στο Λουξεμβούργο το οποίο έκρινε ότι οι εργοδότες μπορούν να απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να φορούν εμφανή θρησκευτικά σύμβολα, στην πρώτη του απόφαση για το θέμα της  μαντίλας στον χώρο εργασίας.
Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες το παράρτημα του τουρκικού κόμματος AKP στο Βέλγιο, είχε κυκλοφορήσει μια αφίσα στην οποία απεικονιζόταν σύγκρουση της μουσουλμανικής ημισελήνου κατά του χριστιανικού Σταυρού.
Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι: Επιδιώκει η Τουρκία την πρόκληση ενός θρησκευτικού πολέμου στην «καρδιά» της Ευρώπης;
Ενός πολέμου που θα αναδείξει την Τουρκία ως «εγγυήτρια» δύναμη των μουσουλμάνων;
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Τουρκία θέλει α αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο.
Το τζαμί στον Βοτανικό γίνεται κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της Άγκυρας η οποία μιλώντας, αυτόκλητα, ε μέρους όλων μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα απαίτησε την ανέγερση του τζαμιού. Και τα κατάφερε.
Θα  καταφέρει τώρα να αναδειχθεί ως κύριος εγγυητής των μουσουλμανικών «ελευθεριών» σε όλη την Ευρώπη;
Το πιθανότερο είναι πως όχι, καθώς οι ευρωπαϊκές κοινωνίες έχουν αρχίσει και αντιδρούν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν προβλήματα.
pronews

Η ευθύνη βαρύνει τους απανταχού της Ευρώπης λαθρολάγνους "ευαίσθητους" (με το αζημίωτο φυσικά), προστάτες των ισλαμιστών, που στηρίζουν αυτούς που θέλουν στην Χριστιανική Ευρώπη να κάνουν...θρησκευτικό πόλεμο. 
Η απάντηση θα πρέπει να είναι μία, σκληρή μεν αλλά αναπόφευκτη δε: Μαζικές απελάσεις όλων των ισλαμιστών και εκκαθάριση της ΕΕ από τα θρησκευτικά αυτά καρκινώματα.
Αν οι υπάρχουσες κυβερνήσεις για πολιτικούς λόγους "κωλύονται", θα πρέπει οι λαοί να εκλέξουν κυβερνήσεις που να μην "κωλύονται"
Αν θέλουν θρησκευτικούς πολέμους, να τους κάνουν στις πατρίδες τους. Η ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένη να τους ανέχεται και οι γελοίοι που προβάλλουν βλακωδώς το...ρατσισμό και την...ξενοφοβία, να πάνε και αυτοί να ζήσουν μαζί τους και αν γυρίσουν να μας πουν πως τα πέρασαν...
Juan