12.3.17

Απειλούν με αντίποινα οι Τούρκοι και κάποιοι τους θυμίζουν την ιστορία τους!


Με απύθμενο θράσος το καθεστώς Ερντογάν απειλεί τους πάντες με “λήψη μέτρων” και “αντιποίνων”. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Ολλανδία! Στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσοι γνωρίζουν ιστορία και ειδικά όσοι έχουν προγόνους τους οποίους “περιποιήθηκαν” οι Τούρκοι, της υπενθυμίζουν ότι καλό θα ήταν να σωπάσει.

Όπως μεταδίδει η Τουρκία θα συνεχίσει να παίρνει μέτρα κατά της Ολλανδίας μέχρι η τελευταία να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταξύ τους διπλωματική διένεξη, δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Μια διπλωματική διένεξη μαίνεται ανάμεσα στην Τουρκία και την Ολλανδία αφότου η ολλανδική κυβέρνηση απαγόρευσε στον Τσαβούσογλου να μεταβεί αεροπορικώς εκεί και στη συνέχεια εμπόδισε την τουρκάλα υπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων να συναντήσει Τούρκους έξω από το προξενείο στο Ρότερνταμ.
Η Τουρκία απείλησε σήμερα την Ολλανδία πως θα προβεί σε αντίποινα «με τους σκληρότερους τρόπους».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Γαλλία πριν από μια δημόσια εμφάνισή του στη βορειοανατολική πόλη Μετς, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Τουρκία περιμένει να δει αν οι ευρωπαϊκές χώρες θα επικρίνουν τη «φασιστική ενέργεια» της Ολλανδίας.
Στο βίντεο στιγμιότυπα απ΄ όσα έγιναν τη νύχτα έξω από το τουρκικό προξενείο στο Ρόντερνταμ.
“Πόρτα” και από Σουηδία!
Ο ιδιοκτήτης ενός χώρου στη Στοκχόλμη, όπου θα πραγματοποιούνταν σήμερα μια εκδήλωση στην οποία θα μιλούσε αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ακύρωσε το συμβόλαιο, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Dogan.
Το πρακτορείο επεσήμανε ότι ο ιδιοκτήτης δεν αναφέρθηκε στον λόγο της ακύρωσης της εκδήλωσης.
Από την προηγούμενη εβδομάδα πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν εμποδίσει Τούρκους πολιτικούς να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις στο έδαφός τους στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα για την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου.

πηγη: MILITAIRE