16.3.17

Δήθεν αποστολέας του πακέτου βόμβα στον Σόιμπλε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Εξελίξεις στην υπόθεση αποστολής πακέτου-βόμβας με αποδέκτη τον Σόιμπλε, στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο είχε διεύθυνση στην Αθήνα και συγκεκριμένα Ακαδημίας 44, καθώς και το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ως δήθεν αποστολέα.

Το γεγονός αυτό, μαζί με την πληροφορία ότι το πακέτο περιείχε ενεργό εκρηκτικό μηχανισμό που η έκρηξή του θα προκαλούσε σοβαρό τραυματισμό, ίσως και θανάτους, μαρτυρά ότι οι τρομοκράτες προσπάθησαν να προκαλέσουν και προβοκάτσια στις σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε την είδηση για την αναγραφή του ονόματός του στο πακέτο βόμβα και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την αγωνία του για το γεγονός.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει επικοινωνήσει με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να ζητήσει λεπτομέρειες για το θέμα.
Το γερμανικό το gratis-mmorpg.com έγραψε νωρίτερα ότι «μετά από ακριβή εξέταση, βρέθηκαν καλώδια και μίγμα εκρηκτικών το οποίο χρησιμοποιείται στην πυροτεχνουργία. Ο παραλήπτης του δέματος ήταν αποκλειστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ως αποστολέας, παρουσιάζεται διεύθυνση από την Ελλάδα, ενώ όπως φαίνεται, τα ΕΛΤΑ απέστειλαν κανονικά το παγιδευμένο με εκρηκτικά, πακέτο».
Οι αναφορές σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ ότι ο αποστολέας της βόμβας που εντοπίστηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι από την Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελληνική Αστυνομία.
koutipandoras