18.2.17

Από το Βερολίνο μέχρι την Τρίπολη


Χωρίς πολύ σπουδαίο ματς αλλά με αρκετές επιλογές το Σάββατο.

Απούσα η Πρέμιερ Λιγκ από αυτό το διήμερο, ωστόσο οι αγγλικές ομάδες αγωνίζονται για το FA cup. Από εκεί και πέρα μπορούμε να επιλέξουμε τα σημεία μας από τον βορρά μέχρι το νότο της "γηραιάς ηπείρου" με μεγάλη ποικιλία.
Μπες και δες όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.
Στην Σούπερ Λίγκα εν αναμονή του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει χαμένο έδαφος. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να είναι εύκολο στην Τρίπολη κόντρα σε έναν Αστέρα που διψάει για βαθμούς. ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα και Ατρόμητος - Ξάνθη τα υπόλοιπα δύο ματς.
Πολύ δυνατά παιχνίδια έχει στην Μπουντεσλίγκα. Ξεχωρίζει η ματσάρα στο Βερολίνο ανάμεσα στην Χέρτα και τη Μπάγερν. Οι πρωτευουσιάνοι έχουν κάνει κοιλιά από τη διακοπή και μετά και οριακά βρίσκονται εντός 6άδας χάρη στο καλό τους ξεκίνημα στη σεζόν. Από την άλλη οι Βαυαροί μετά την 5άρα επί της Άρσεναλ έχουν πολύ καλή ψυχολογία και θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στις οποιεσδήποτε ελπίδες της Λειψίας για τίτλο. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ με τους Βεστφαλούς να στοχεύουν σε ένα υψηλότερο πλασάρισμα στην τετράδα και με τους "λύκους" να θέλουν να τελειώσουν μια και καλή οποιοδήποτε θέμα υπάρχει για την παραμονή στην κατηγορία.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα βλέμματα στρέφονται στις ομάδες της Μαδρίτης. Η Ρεάλ θέλοντας να αυξήσει τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εσπανιόλ και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη νίκη. Από την άλλη η Ατλέτικο κινδυνεύει μετά από καιρό να μην είναι μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Για να μείνει σε αυτήν πρέπει να σοβαρευτεί και να παίρνει νίκες ακόμη και σε δύσκολες έδρες όπως αυτή της Σπόρτινγκ Χιχόν. Σεβίλλη - Εϊμπάρ και Λα Κορούνια - Αλαβές τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Κλασικά, στο Καμπιονάτο οι περισσότεροι αγώνες διεξάγονται Κυριακή. Επομένως, για το Σάββατο έχουμε τα Αταλάντα - Κροτόνε και Έμπολι - Λάτσιο. Θα σταθώ στους "λατσιάλι" οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως άλλωστε και η Αταλάντα.
Για το Σαμπιονά από τις ομάδες της κορυφής αγωνίζεται μόνο η Νις. Έχει υποχωρήσει βέβαια στο -5 από την κορυφή, όμως ακόμη και η παρουσία της μέσα στην πρώτη τριάδα είναι μεγάλη επιτυχία. Με βάση την φετινή της παρουσία η λογική λέει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει από την έδρα της Λοριάν. Μαρσέιγ - Ρεν και Καέν - Λιλ από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς.
Τέλος, στο FA cup Αγγλίας βρισκόμαστε στη φάση των 16 ομάδων. Μιλάμε για έναν θεσμό που σημειώνονται πάντα εκπλήξεις, οπότε ας μην εκπλαγούμε αν ομάδες της Τσάμπιονσιπ αποκλείσουν αυτές της Πρέμιερ. Γουλβς - Τσέλσι, Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι, Μίλγουολ - Λέστερ, Μπέρνλι - Λίνκολν και Μίντλεσμπρο - Όξφορντ τα παιχνίδια του Σαββάτου.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.