28.2.17

Τα φώτα στη ματσάρα του Τορίνο


Κύπελλα σε Ιταλία, Γερμανία και Πριμέρα Ντιβιζιόν γεμίζουν την Τρίτη.


Μια σύντομη διακοπή από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα αυτήν την εβδομάδα, όμως εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε παραπονεμένοι. Λίγο τα κυπελλάκια, λίγο κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μας αφήνουν χωρίς επιλογές. Αντιθέτως, υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα.


Δες κι εσύ τα προγνωστικά των Betmasters.


Ξεκινάω με το ματς της ημέρας. Αυτό δεν είναι άλλο από το Γιουβέντους - Νάπολι. Μιλάμε για τις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ιταλία μαζί με τη Ρόμα την τελευταία δεκαετία. Αυτή τη φορά συγκρούονται όχι για το πρωτάθλημα αλλά για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι αγώνες είναι διπλοί και αυτός είναι ο πρώτος. Στόχος των "παρτενοπέι" θα είναι να σκοράρουν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει από μόνο του δύσκολο μέσα στο Τορίνο κόντρα στην "μεγάλη κυρία".


Συνεχίζω με Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Ισπανοί βρήκαν την ευκαιρία για εμβόλιμη αγωνιστική, για την ακρίβεια την 25η. Ο κύριος όγκος των αγώνων διεξάγεται την Τετάρτη, όμως έχει ορεκτικό και για την Τρίτη. Ξεχωρίζει το ματς της Σοσιεδάδ με την Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι διανύουν καταπληκτική σεζόν και με νίκη μπορούν να βρεθούν έστω και προσωρινά μέσα στην πρώτη τετράδα, ωστόσο η Εϊμπάρ έχει ανέβει επίπεδο και θα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος. Βαλένθια - Λεγκανές και Μάλαγα - Μπέτις τα άλλα δύο παιχνίδια.


Προημιτελικά κυπέλλου έχουμε και στη Γερμανία. Η πιο άσημη ομάδα που έφτασε έως τους οκτώ είναι η... Σπορτφρόιντε Λότε που έρχεται από την 3η κατηγορία. Η λογική λέει ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη κόντρα στην Ντόρτμουντ αλλά εδώ που τα λέμε το κύπελλο είναι ένας θεσμός που κανείς δεν πρέπει να βασίζεται στη λογική. Στο άλλο ματς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που είναι εξαιρετική έως τώρα στη σεζόν, φιλοξενεί την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ομάδα επίσης χαμηλότερης κατηγορίας.


Κατά τα άλλα έχουμε μικρές Αγγλίας με το σούπερ ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ να ξεχωρίζει. Η πρωτοπόρος Μπράιτον είναι στο +1 από τη Νιούκαστλ η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικά καλές ομάδες και το πιο πιθανό είναι να ανέβουν χέρι χέρι στην Πρέμιερ Λιγκ τη χρονιά που μας έρχεται. Τέλος, γεμάτη αγωνιστική έχει και στην δεύτερη Ιταλίας, μια ιδανική κατηγορία για όσους κυνηγάνε τις ισοπαλίες.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.