19.1.17

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΚΕΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


Ο λαός και η Δικαιοσύνη κρατούν στα χέρια τους τη ζωή τους. Είναι αυτοί η μόνη τους ελπίδα που τους χωρίζει από το θάνατο αν στις προσεχείς ημέρες εκδοθούν στην Τουρκία της νεοθωμανικής κτηνωδίας και του εμφυλιοπολεμικού μίσους.
Ο λαός εκφράζει την συμπαράστασή του εκδηλώνοντάς το με κάθε τρόπο και ας μη αναφέρεται και ίσως συσκοτίζεται από τα ΜΜΕ
Η Δικαιοσύνη εκφράζεται με τις αρνητικές προς την έκδοση εισαγγελικές προτάσεις αλλά και από την αντίδραση των εισαγγελέων με την συνδικαλιστική ανακοίνωσή τους ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία κυβερνητική παρέμβαση.

Για να φθάσουν οι δικαστές μας στο σημείο να καταγγείλουν τέτοια ενδεχόμενη απροκάλυπτη παρέμβαση μας φανερώνει πως το ξεπούλημα της πατρίδας μας και του λαού από την δήθεν αριστερή κυβέρνηση είναι στο ως εδώ και μη παρέκει.
Όλη αυτή η κατάσταση της υποτέλειας του ξεπεσμού αλλά και της δημιουργίας ενός παρακράτους που αναβιώνει μνήμες της χουντικής επταετίας πρέπει να ανακοπεί από την αντίσταση αυτού του λαού που ξέρει να κρατάει Θερμοπύλες.
Αντηχεί η προσφώνηση του Μανώλη Γλέζου στο ακροατήριο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών  για τους 8 ικέτες: »Χαιρετώ τις όρθιες συνειδήσεις”!
Αντισταθείτε και πιέστε με κάθε τρόπο να αποτραπεί αυτή η πράξη ραγιαδισμού και βαρβαρότητας που μεθοδεύει η κυβέρνηση Τσίπρα που υποσχέθηκε την παράδοση των 8 ικετών στον αιμοσταγή “σουλτάνο” Ερντογάν.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΚΕΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Στην Αθήνα 19/1/2017

_________________________________________
Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι γιατί όταν τους πηγαίνουν στα δικαστήρια, τους έχουν με χειροπέδες!
Δεν θα έπρεπε αυτό να συμβαίνει, γιατί :
1-Μόνοι τους παραδόθηκαν στις Αρχές της χώρας μας και ζήτησαν πολιτικό άσυλο και προστασία από το δικτάτορα Ερντογάν και το συρφετό του.
2- Όπως και να το κάνουμε, είναι ανώτεροι αξιωματικοί και όχι κακοποιοί.
3-Με την ίδια λογική,  θα έπρεπε να αλυσσοδέσουμε  όλους τους λάθρο που μπήκαν στη χώρα μας παράνομα.
4- Θα μπορούσε μία "ευελιξία" να προσφέρει πολλά σε επίπεδο πληροφοριών στρατιωτικής φύσεως...
Α. Αλεξανδρής