20.11.16

Μία πόλη, ένα γήπεδο, δύο εχθροι!


Ο πρώτος λόγος στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Ως γνωστόν, αγωνιστική δράση στην Ελλάδα δεν θα έχουμε ούτε και σήμερα, οπότε τα βλέμματα στρέφονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σήμερα τον πρώτο λόγο έχει η Serie A, όχι μόνο γιατί διεξάγονται 7 κομβικά παιχνίδια αλλά και διότι εκεί, στο Μιλάνο, παίζεται το ντέρμπι της ημέρας. Η φορμαρισμένη Μίλαν του Βιντσέντζο Μοντέλα υποδέχεται την Ίντερ που έχει σπαταλήσει ένα σωρό λεφτά αλλά δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Παρόλα αυτά οι αποδόσεις είναι εξωφρενικά μοιρασμένες από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος!
Μεγάλη σημασία έχει για τη Ρόμα η δοκιμασία της στην έδρα της Αταλάντα, όπως επίσης και αυτή της Φιορεντίνα στην έδρα της σκληροτράχηλης Έμπολι. Το Λάτσιο - Τζένοα είναι επίσης ένα ματς που ενδέχεται να έχει αρκετά τέρματα. Το νου σας επομένως στο live bet.
Στην Ισπανία οι "μεγάλες" έπαιξαν χθες και σήμερα διεξάγονται 4 αναμετρήσεις με καλύτερη τη βραδινή. Ο λόγος για το Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι, όπως πάντα ισχυροί στην έδρα, τους θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο από μια ομάδα που αρνείται να χάσει. Στο 3,20 το Χ μοιάζει ένα πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Στα Χιχόν - Σοσιεδάδ, Βαλένθια - Γρανάδα και Αλαβές - Εσπανιόλ μπορούν επίσης να βγουν καλά σημεία έπειτα από μελέτη.
Στην Πρέμιερ Λιγκ παίζεται ένα και μοναδικό ματς. Η Τσέλσι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έτσι ο κυριακάτικος κλήρος πέφτει σ' αυτήν. Οι "μπλε" βρήκαν τον ρυθμό τους, μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ και θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο σερί, αυτή τη φορά στην έδρα της Μίντλεσμπρο.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η μάχη του Σαμπιονά με την πρωτοπόρο Νις να δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτήν της Σεντ Ετιέν. Το διπλό της ομάδας του Μπαλοτέλι πληρώνει το άκρως ελκυστικό 3,70. Γκινγκάμπ - Μπορντό και Μαρσέιγ - Καέν τα άλλα δύο ματς της ημέρας.
Κλείνουμε με Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου η αήττητη φέτος και τρομερή Χόφενχαϊμ του Νάγκελσμαν θα προσπαθήσει να πάρει το 6ο της τρίποντο υποδεχόμενη το τελευταίο και καταϊδρωμένο Αμβούργο. Βέρντερ - Άιντραχτ είναι το άλλο παιχνίδι.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.