5.11.16

Νέο παιδομάζωμα από τους μπολσεβίκους



- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου




ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Φαίνεται πως οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του, οι οποίοι τον στηρίζουν, έχουν μπερδέψει την 28η Οκτωβρίου με τον “Κόκκινο Οκτώβρη” των μπολσεβίκων γιατί δεν είναι δυνατόν να αντιληφθεί κανείς το να εορτάζεται το ΟΧΙ του Ιωάννου Μεταξά με προπαγάνδα μαρξιστική, η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι και προπαγάνδα ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Γεμάτο αντιφασιστικές αναφορές το μήνυμα του υπουργού παιδείας Φίλη προς τους μαθητές και βεβαίως κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν στα σχολεία οι καθηγητές και οι δάσκαλοι της “γενιάς του Πολυτεχνείου”, που έχουν αφήσει αμόρφωτα τα Ελληνόπουλα και κάνουν με συνέπεια εδώ και δεκαετίες κομμουνιστική προπαγάνδα σε αθώες παιδικές ψυχές και αυτό συνέβαινε και επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας…

Χαρακτηριστικό δείγμα της αισχρής αντεθνικής προπαγάνδας στα Ελληνόπουλα, η οποία θυμίζει το παιδομάζωμα του λεγομένου “δημοκρατικού στρατού” και που είναι ένα παιδομάζωμα αθώων παιδικών ψυχών, το γεγονός ότι έβαλαν τα παιδιά στα σχολεία να τραγουδήσουν τον ύμνο του ΕΑΜ! Έναν ύμνο, ο οποίος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ελληνικοί στοίχοι σε ένα τραγούδι του κόκκινου στρατού του πατερούλη του Στάλιν. Η λεγόμενη κεντροδεξιά ή εάν θέλετε η φιλελεύθερη παράταξη δεν είπε λέξη για όλα αυτά και αντίθετα σε κάθε ευκαιρία υποτάσσεται ιδεολογικά και πολιτικά στην αριστερά χωρίς αιδώ.

Ο “αρχιφασίστας” Μεταξάς

Φτάσαμε στο σημείο παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου να προβάλλεται σαν ιστορικό αφιέρωμα στο “ΟΧΙ”, του “αρχιφασίστα” Μεταξά, όπως τον αποκαλούν οι αριστεροί, ένα συκοφαντικό και υβριστικό “ντοκιμαντέρ” ενός ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του μόνου κόμματος που τιμά αυτόν ο οποίος είπε το “ΟΧΙ” και υπήρξε ο πατέρας της νίκης το 1940.

Από τον χορό αυτής της μπολσεβίκικης υστερίας δεν μπορούσε να λείψει και το κόμμα το οποίο κυβερνά την Πατρίδα μας, την Ελλάδα, το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης… Σας παραθέτω σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου για να αντιληφθείτε το μίσος της αριστεράς ενάντια σε κάθε τι εθνικό και πατριωτικό:

“Ο  ΣΥΡΙΖΑ  τιμά  την  επέτειο  του  ΟΧΙ,  αποτίοντας  φόρο  τιμής  σε  όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στα αλβανικά βουνά για την απόκρουση της φασιστικής ιταλικής επιδρομής και την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Ο λαός, παρότι τότε καταδυναστευόταν από την δικτατορία του Μεταξά, βρήκε τη δύναμη να ενωθεί και να αντιμετωπίσει νικηφόρα την ιταλική επίθεση…”

“…Σε αυτή τη γη, την γεμάτη  από μνημεία βαρβαρότητας  του ναζισμού, η νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση της  Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύεται την πολύπλευρη κρίση, αλλά και το ξεθώριασμα της μνήμης, για να διαδώσει το δηλητηριώδες κήρυγμά της και να συνεχίσει το εγκληματικό έργο των ιδεολογικών της προγόνων…

Όχι μόνο στην ανακοίνωσή τους δεν τιμούν τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά λένε και είναι αυτός ένας έσχατος παραλογισμός, ότι ο λαός είπε το όχι παρ’ ότι καταδυναστευόταν από τον Μεταξά, ο οποίος Μεταξάς είναι αυτός που είπε το “ΟΧΙ”!

Η “ηρωική” κληρονομιά του ΚΚΕ μέχρι το 1968 ανήκει και στον ΣΥΡΙΖΑ

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως στο σημείο αυτό κάποια πράγματα για να μην υπάρχει αυτή η τόσο βάναυση σύγχυση ιδεών και προσώπων. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΚΚΕ Εσωτερικού και δεν έχει αρνηθεί ποτέ την ιστορία του ΚΚΕ, στο οποίο ανήκαν οι ρίζες του μέχρι το 1968, όταν και έγινε η περίφημη διάσπαση. Του ανήκουν επομένως και οι παρακάτω ανακοινώσεις του ΚΚΕ, ανακοινώσεις προδοτικές, οι οποίες περιέχονται σε έκδοση του ίδιου του ΚΚΕ και τις οποίες ποτέ δεν αρνήθηκε. Διαβάστε τι έγραφαν αυτοί, που σήμερα παρουσιάζονται σαν… πατριώτες(!), όταν τα Ελληνόπουλα έχυναν το αίμα τους στα βουνά της Βορείου Ηπείρου το 1940-1941:

Κ.Ε. του ΚΚΕ, 7 Δεκεμβρίου 1940: «Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς…» (Έκδοση ΚΚΕ: παράρτημα κειμένων περιόδου 1932-1941).

«Η Κ.Ε. καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές, που ν’ αντιπροσωπεύουν όλους, από το στρατιώτη μέχρι το στρατηγό, όσοι συμφωνάνε σε τούτο το πρόγραμμα δράσης: Να προτείνουν ειρήνη στους απέναντι αντιπάλους τους και ν’ απαιτήσουν, απ’ το άλλο μέρος, παραίτηση της κυβέρνησης, σχηματισμό προσωρινής αντιπολεμικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας –ειρήνης, σταμάτημα του πολέμου, ακύρωση των συμφωνιών που κλείστηκαν με τους εγγλέζους και προσανατολισμό της χώρας προς τη Σοβιετική Ένωση. Η Κ.Ε καλεί την εργατική τάξη κι ιδιαίτερα τους εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αυτοκινητιστές κι εργάτες πολεμικών εργοστασίων, να εφαρμόσουν ενιαίο εργατικό αντιπολεμικό μέτωπο με όσους συμφωνάνε στην πλατφόρμα του Μετώπου εθνικής σωτηρίας-ειρήνης, συγκροτώντας επιτροπές εργοστασιακές κι επιχείρησης και να παλέψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με κωλυσιεργία στην παραγωγή, με οικονομικές και πολιτικές απεργίες. Η Κ.Ε καλεί όλο τον λαό να πάρει παράδειγμα απ’ τον ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας που κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια…» (πηγή: «ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄, σελ. 25-26).

“Η προπαγάνδα τους θα γίνει καπνός…”

Εορτάσαν λοιπόν στα σχολεία του σοβιέτ της Ελλάδος του 2016 την 28η Οκτωβρίου με τραγούδια κομμουνιστικά, λησμονώντας πως το “ΟΧΙ” το είπε ένας… “αρχιφασίστας”, όπως αποκαλούν τον Ιωάννη Μεταξά, όπως αποκαλούν όλους εμάς οι οποίοι αγωνιζόμαστε στις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για τον πόλεμο σύμφωνα με την επίσημη γραμμή του ΚΚΕ, και αυτό αφορά και τον ΣΥΡΙΖΑ όπως τονίσαμε παραπάνω, ο πόλεμος αυτός δεν ήταν μία επίθεση από την Ιταλία, αλλά προκλήθηκε από την “βασιλομεταξική σπείρα”… Και τι έκαναν αυτοί τότε; Και τι προπαντός ζητούσαν από τον λαό να πράξει; Και δεν αναφέρομαι στο σημείο αυτό στη πλειοψηφία των αριστερών, που έπραξαν ακέραια το καθήκον τους απέναντι στην Πατρίδα, αλλά στην προδοτική ηγεσία της αριστεράς.

Τι έκαναν; Καλούσαν τους στρατιώτες μας σε εξέγερση, ζητούσαν την ανατροπή της κυβερνήσεως και καλούσαν επίσης τους εργαζόμενους στην χώρα να σαμποτάρουν το μέτωπο, να δημιουργήσουν μια πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της χώρας.

Τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου, όσο κι εάν προσπαθούν να αλλάξουν βάναυσα την Ιστορία, το μεγάλο εθνικό “ΟΧΙ” το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς και τον Ιωάννη Μεταξά και αυτήν την χρονιά τον τίμησε μόνον ένα κόμμα: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και δεν είπαν λέξη γι’ αυτόν κανένας, ούτε από την αριστερά, ούτε από τους συνοδοιπόρους της της λεγόμενης κεντροδεξιάς.

Ό,τι και να κάνουν, όμως, αυτή είναι η Αλήθεια, αυτή είναι η Ιστορία και η προπαγάνδα τους θα γίνει καπνός και θα χαθεί μέσα στην σκληρή πραγματικότητα των ημερών που έρχονται.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής