10.11.16

Ίδρυμα του Τ.Σόρος χρηματοδοτεί διαδηλώσεις και ταραχές κατά του Ν.Τραμπ στις αμερικανικές πόλεις (βίντεο)

O άψοφος!Δεν υπάρχει κανείς να τον βγάλει
από τη μέση; JUAN


ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Επικίνδυνα παιχνίδια παίζει ο ουγγροαμερικανός διεθνής κερδοσκόπος και επενδυτής Τζορτζ Σορος ο οποίος μέσω του ενός «μη-κερδοσκοπικού» οργανισμού που ελέγχει επιχειρεί να διοργανώσει μεγάλης έκτασης διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νεοκλεγμένου Αμερικανού προέδρου Ν. Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα ο οργανισμός  MoveOn.org με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο καλέι τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν εκατοντάδες διαδηλώσεις σε όλες τις ΗΠΑ ειρηνικές, όπως διευκρινίζει όπου μέσω αυτών οι διαδηλωτές θα εκφράσουν «την αλληλεγγύη τους την αντίστασή τους και από την αποφασιστικότητά τους, για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών».
Η επιλογή της φρασεολογίας του οργανισμού του Σόρος θυμίζει βέβαια έντονα την γνωστή αριστερόστροφη φρασεολογία, καλώντας όσους αντιτίθενται στην εκλογή του Ν.Τραμπ να συγκεντρωθούν έξω από τον Λευκό Οίκο και σε εκατοντάδες άλλες πόλεις για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στον «μισογυνισμό, τον ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία», τα κυριότερα δηλαδή ιδεολογικά εργαλεία της προπαγάνδας της παγκοσμιότητας.
Όπως αναφέρεται  μέσω των σημερινών συγκεντρώσεων  του MoveOn.org -και άλλων παραφυάδων του- θα επαναβεβαιωθεί η σταθερή απόρριψη της ξενοφοβίας και της ισλαμοφοβίας του εκφράζει ο Ν.Τραμπ και θα επιδείξει την «αποφασιστικότητα για μάχη για την εκείνη την Αμερική που πιστεύει ότι είναι κάτι τέτοιο είναι δυνατό».
Οι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ ήταν μεταξύ άλλων στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στην Φιλαδέλφεια, στη Βοστόνη, στο Πόρτλαντ, στο Όρεγκον και στο Όστιν του Τέξας.
«Είναι καταστροφή», δηλώνουν στελέχη του MoveOn.org: «Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτρέψουμε αυτή την πραγματικότητα αλλά ορίστε είναι εδώ τώρα. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος και οι υποστηριχτές του έχουν στοχοποιήσει, εξευτελίσει και απειλήσει εκατομμύρια από εμάς και εκατομμύρια από τους φίλους μας τις οικογένειές μας τους αγαπημένους μας. Το Κογκρέσο παραμένει στα χέρια των ρεπουμπλικανών. Εισερχόμαστε σε μια εποχή με προκλήσεις που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν, μια εποχή όπου οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί για τις κοινότητές μας και όλη την χώρα», προειδοποίησε το MoveOn.org.
Πίσω από αυτές βέβαια τις διαδηλώσεις κρύβεται ο Τζρτζ Σόρος ο οποίος επιχαίρει να συγκρουστεί με τον Ν.Τραμπ πριν καλά καλά αναλάβει τα ηνία της χώρας, καθώς η πολιτική του νέου Αμερικανού προέδρου έρχεται σε σύγκρουση με την πολιτική της παγκοσμιοποίησης των Σόρος η οποία έχει ως κύριο  εργαλείο ισοπέδωσης των χωρών τις μαζικές μεταναστεύσεις κάθε είδους.
Το MoveOn.org είναι μια από τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σόρος μέσω του ιδρύματος OpenSociety και μάλιστα με δωρεά ύψους 1,46 εκατ.$ είχε ουσιαστικά βοηθήσει την οργάνωση να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της το 1998.
Τώρα με τη διοργάνωση διαδηλώσεων ο Σόρος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις γνωρίζοντας ότι ο Ν.Τραμπ δεν έχει ορκιστεί ακόμη πρόεδρος (ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου) και στις 19 Δεκεμβρίου οι εκλέκτορες ψηφίζουν τον νέο πρόεδρο.
pronews