5.11.16

Χορταστικό Σάββατο!


Φουλ αγωνιστική σε Πρέμιερ, Μπουντεσλίγκα, Σαμπιονά, Πριμέρα και Καμπιονάτο.

Πολλά και ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει η σημερινή μέρα, στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και την ελληνική Σούπερ Λίγκα. Βεβαίως, στην Ελλάδα όλοι περιμένουν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που διεξάγεται αύριο, αλλά και το ΑΕΚ - Ατρόμητος που ξεχωρίζει από τη σημερινή αγωνιστική, δεν είναι διόλου αδιάφορο. Τα προγνωστικά στοιχήματος από τους betmasters θα είναι εγκαίρως στο πινακάκι και θα μας πάνε για μια ακόμη φορά, εκεί που πρέπει (στο ταμείο). 
Ξεκινάμε με Σούπερ Λίγκα λοιπόν, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η "ένωση" έχασε στην Τούμπα, αλλά οι γκέλες που την έχουν πονέσει ως τώρα, είναι αυτές μέσα στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε Πανιώνιο και Ηρακλή. Επομένως, κάτι άλλο από τη νίκη, θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του Μοράες. Ο Ατρόμητος είναι πολύ ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια, με κύριο χαρακτηριστικό του τη σοβαρότητα στην άμυνα. Από τον Ολυμπιακό έχασε άδικα, αφού εδικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Νωρίτερα, ο ΠΑΣ Γιάννενα φιλοδοξεί να περάσει στην πρώτη θέση κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Ελευθερόπουλου να θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα. Τέλος, στις 17:15 θα δούμε το ματς Λεβαδειακός - Ξάνθη, στην πάντα ενδιαφέρουσα κόντρα Πανόπουλου - Κομπότη.
Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, το ματς της ημέρας είναι οπωσδήποτε το Τσέλσι - Έβερτον. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ένα σερί νικών και καλώ εμφανίσεων, με αποτέλεσμα να έχουν πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας στον ένα βαθμό. Ο Κόντε έχει κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη όλων και τα πράγματα πάνε καλά στο Λονδίνο. Η Έβερτον είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, χωρίς όμως να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Από τις άλλες ομάδες της κορυφής, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σήμερα, υποδεχόμενη τη Μίντλεσμπρο.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Ισπανίας, πολύ καλό ματς αναμένεται να είναι το Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Σιμεόνε είναι τρίτη στη βαθμολογία, με έναν πόντο λιγότερο από τη 2η Μπάρτα και τρεις από την 1η Ρεάλ. Η κούραση των "ροχιμπλάνκος" φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ροστόφ για το CHL και θα πρέπει να είναι βελτιωμένοι για να κερδίσουν στην πολύ δύσκολη βασκική έδρα, όπου η Σοσιεδάδ έχει 3-1-1 έως τώρα με 9-5 γκολ. Οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παίζουν αύριο.
Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, ξεχωρίζει το Αμβούργο - Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ βασιά φανέλα και θα παλέψουν για να πάρουν πόντους και να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Η Μπορούσια είναι κουρασμένη από τα συνεχή ματς και προπάντων τους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς βασικών παικτών. Πάντως, έχει μείνει οκτώ πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν και δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλες. Η Μπάγερν δίνει πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην 3η της βαθμολογίας Χόφενχάϊμ στο Μόναχο, ενώ ματσάρα αναμένεται να γίνει στο Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία.
Στη Γαλλία, η Μονακό δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα κόντρα στην εκ των ουραγών Νανσί. Ωραίο ματς αναμένεται να γίνει και στο Λυών - Μπαστιά, ενώ το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο ανάμεσα στην Παρί και τη Ρεν. Η πρωτοπόρος Νις παίζει επίσης αύριο, εκτός έδρας με την Καέν.
Στο Καμπιονάτο της Ιταλίας, έχουμε δύο αγώνες. Ο πιο σημαντικός εξ' αυτών είναι ο Νάπολι - Λάτσιο, με τους "παρτενοπέι" να θέλουν να συνέλθουν από την ήττα κόντρα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η Τορίνο αντιμετωπίζει την Κάλιαρι.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.