6.11.16

Η Κυριακή των ντέρμπι!


Δεν παίζει μόνο ΟΣΦΠ - ΠΑΟ σήμερα, αλλά έχει και Πόρτο - Μπενφίκα και Άρσεναλ - Τότεναμ.


Είναι σαφές πως το μεγάλο ματς της ημέρα για κάθε Έλληνα φίλαθλο είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ουσιαστικά, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την ευκαιρία να "καθαρίσουν" τον τίτλο από πολύ νωρίς, με μια νίκη επί του "αιώνιου" αντιπάλου, ενώ το "τριφύλλι" μπορεί με ένα διπλό στο Καραϊσκάκης να δείξει πως φέτος θα είναι η χρονιά του. Όσον αφορά τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για το ματς, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί με απόδοση γύρω στο 1,70, το διπλό κυμαίνεται από 5,50 έως 6,00 και η ισοπαλία είναι αρκετά πάνω από το 3,50.  


Σπουδαίο ματς είναι και το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς. Οι δύο αυτές ομάδες είναι που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο ως τώρα στο πρωτάθλημα.


Στην Αγγλία ξεχωρίζει οπωσδήποτε το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ. Και οι δύο είναι υποψήφιες για τον τίτλο φέτος, οπότε όποιος κερδίσει σήμερα θα δώσει ένα μήνυμα. Στα υπόλοιπα, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουότφορντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Σουόνσι.


Ντέρμπι έχουμε και στην Πορτογαλία, με την Πόρτο να υποδέχεται την Μπενφίκα. Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, καθώς έχουν μείνει πέντε πόντους πίσω από τη μεγάλη τους αντίπαλο. Αντίθετα, η ομάδα του Μήτρογλου θα είναι άκρως ικανοποιημένη ακόμη και με το Χ.


Για το γαλλικό πρωτάθλημα, οι δύο εκ των πρωτοπόρων, Νις και Παρί, παίζουν σήμερα. Η πρώτη παίζει εκτός έδρας με την Καέν και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά της από τις διώκτριές της. Η δεύτερη δίνει πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την 5η της βαθμολογίας Ρεν, από την οποία έχει μόλις τρεις πόντους περισσότερους.


Στην Ιταλία, η Γιουβέντους δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κιέβο, η οποία έχει ηττηθεί μόνο μία φορά σε πέντε παιχνίδια φέτος στη Βερόνα. Η Ρόμα παίζει στην έδρα της με τη Μπολόνια, ενώ η "ανεβασμένη" Μίλαν παίζει εκτός έδρας με την Παλέρμο.


Τέλος, για την Μπουντεσλίγκα διεξάγονται δύο εξαιρετικά αμφίρροπα ματς. Από πλευράς ονομάτων, πιο σπουδαίο είναι το Σάλκε - Βέρντερ, αλλά οι περισσότεροι αναμένουν να δουν αν η Λειψία θα συνεχίσει να "κυνηγά" τη Μπάγερν, κερδίζοντας τη Μάιντς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.