13.11.16

Στο Φάληρο κρίνονται πολλά!

Το σπουδαιότερο ματς με τον Σκίμπε στον πάγκο δίνει απόψε η Εθνική.

Και να που ήρθε η ώρα της Εθνικής Ελλάδας. Την τρίτη και τελευταία μέρα της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών στην Ευρώπη, η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Βοσνία σ' ένα ματς -που όσο κλισέ και αν ακούγεται - είναι δίχως αύριο! Με νίκη η Ελλάδα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στην τελική φάση του μουντιάλ. Γι' αυτό και όσοι το πιστεύουν, πάνε στο περιπτεράκι στη γωνία, παίρνουν paysafe, διαλέγουν μια εταιρεία που παίζεις με paysafe και ποντάρουν την Ελλάδα! Φυσικά όμως δεν έχουμε μόνο αυτό το ματς, αλλά και αρκετά ακόμα για την ίδια διοργάνωση. Και όχι μόνο.
Ας μπούμε στο "ψητό". Για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Ζώνη της Ευρώπης έχουμε το μεγάλο ματς Ελλάδα - Βοσνία στο "Καραϊσκάκης". Όπως είπαμε η Εθνική παίζει το πρώτο πραγματικά κομβικό ματς με τον Σκίμπε στο "τιμόνι" και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Μια νίκη που όποιος την επιλέξει μπορεί να την πληρωθεί μέχρι και στο 2.70! Λίγο παραπάνω δίνει το διπλό των Βόσνιων (2.90). Για τον ίδιο όμιλο, Βέλγιο και Κύπρος αναμένεται να έχουν εύκολο βράδυ απέναντι σε Εσθονία και Γιβραλτάρ αντίστοιχα. Χαρακτηριστικά λέω ότι οι νίκες των δυο χωρών δεν ξεπερνούν το 1.08!
Για τον 1ο όμιλο έχουμε δυο ματς (το άλλο έγινε την Παρασκευή μεταξύ Γαλλίας και Σουηδίας), όπου η Ολλανδία ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο (μόλις στο 1.15 το διπλό) και η Βουλγαρία φιλοξενεί τη Λευκορωσία. Μια Λευκορωσία που όπως είδαμε και στο φιλικό με την εθνική μας, δεν είναι και τόσο κακή ομάδα. Πληροφοριακά στο 2.15 η νίκη των γηπεδούχων Βούλγαρων, στο 3.75 το "διπλό" των Λευκορώσων και κάπου στο 3.30 το "Χ".
Τέλος, για την ίδια διοργάνωση έχουμε και τους αγώνες για τον 2ο όμιλο. Τρεις αγώνες, τρια μεγάλα φαβορί. Η Ελβετία φιλοξενεί τα Νησιά Φερόε. Φιλότιμα και τίμα τα Νησάκια μας (μετά τις δυο νίκες απέναντι στην Ελλάδα, τους νιώθουμε σαν "δικούς μας ανθρώπους"), αλλά η ποιότητα των Ελβετών είναι αδιαμφισβήτητη. Στο 1.10 ο "άσσος", στο 27.50 το "διπλό"! Στο άλλο ματς, η Ουγγαρία υποδέχεται την Ανδόρα. Μια απ' τα ίδια και εδώ. Οι Ούγγροι αναμένεται να έχουν ένα εύκολο απόγευμα και το 1.05 που παίζονται δεν έχει αξία. Τέλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία φιλοξενεί τη Λετονία. Αν πούμε ότι το μοναδικό ενδιαφέρον είναι αν θα κάνει ακόμα ένα χατ-τρικ ο Ρονάλντο (Στο 4.30 πληρώνει αν το κάνει), δε θα είμαστε υπερβολικοί.
Κατά τ' άλλα έχουμε ματσάκια σε δεύτερες κατηγορίες. Λίγο Αγγλία (δυο ματς), λίγο παραπάνω Ισπανία και Ιταλία (φουλ αγωνιστική). Για τους λάτρεις αυτών των πρωταθλημάτων (στοιχηματικά δεν είναι και λίγοι), δε σταματάει η διασκέδαση!
Α και μην ξεχάσω το μπασκετάκι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν τους αγώνες τους για την BasketLeague απέναντι σε Απόλλων Πατρών και Κολοσσό Ρόδου, πριν την πολύ μεγάλη εβδομάδα που τους περιμένει στην Ευρωλίγκα!
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.