3.11.16

Στο κρύο ο Ολυμπιακός, Τούμπα και Λεωφόρος


Στο Καζαχστάν δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, εντός παίζουν οι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ




Στην παγωμένη πρωτεύουσα του Καζαχστάν, την Αστάνα, δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι καιρικές συνθήκες σίγουρα θα παίξουν ρόλο στο ματς. Οι Καζάχοι παραδόθηκαν εύκολα στο ΟΑΚΑ, αλλά μέσα στην έδρα τους είναι πάντα επικίνδυνοι και συνήθως παίρνουν αποτέλεσμα. Βέβαια, έτσι όπως έχει η βαθμολογία του β' ομίλου του Europa league, το Χ δεν είναι καθόλου κακό για την ελληνική ομάδα. Αντίθετα, η Αστάνα ακόμη και με ισοπαλία έχει πολύ λίγες πιθανότητες για να πάρει έστω τη δεύτερη θέση. Όσον αφορά τις αποδόσεις στο νόμιμο στοίχημα online, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τη νίκη, με απόδοση γύρω στο 2,10. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις. Οι Κύπριοι είναι στην κορυφή, εκμεταλλευόμενοι τη νίκη στον Πειραιά και θα προσέξουν πρωτίστως να μην χάσουν. Η Γιουνγκ Μπόις, επίσης θα παίξει αμυντικά, καθώς με το Χ παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, ότι και να γίνει στο Καζαχστάν. 


Για τον 10ο όμιλο του Europa League, ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Καραμπάχ στην Τούμπα. Η νίκη των Αζέρων επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο, αφού πλέον η ελληνική ομάδα ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο στη δεύτερη θέση. Με δεδομένο πως η Σλόβαν Λίμπερετς δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει την πρόκριση έως το τέλος και το οτι η Φιορεντίνα ακόμη πιο δύσκολα θα μείνει εκτός πρώτης δυάδας, το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ θα κρίνει και την μετέπειτα πορεία του στον όμιλο. Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ, με την απόδοση του άσου να μην ξεπερνάει το 1,80.


Στον 7ο όμιλο του Europa League, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση, κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης στην Αθήνα. Ο τρόπος που έχασε το τρίποντο μέσα στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός, γίνεται μια φορά στις 100 και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των "πρασίνων". Πάντως αν δεν κερδίσει ούτε και σήμερα το τριφύλλι, τότε είναι σίγουρα εκτός συνέχειας διοργάνωσης. Ο άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται λίγο πάνω από το 2,00. Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Θέλτα, με τον Παναθηναϊκό να εύχεται νίκη των γηπεδούχων ώστε να μην ξεφύγουν οι Ισπανοί.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.