1.11.16

Θα πάρει ρεβάνς ο Πεπ;


Απόψε η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρασαν δυο βδομάδες, και για εμάς που γουστάρουμε το στοίχημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φάνηκε σαν δυο μήνες, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και πάλι απόψε εδώ. Φυσικά, δεν θα λείψουν τα προγνωστικά από τους betmasters που έχουν αποδείξει ότι το "ψωμί" δεν βγαίνει μόνο το Σαββατοκύριακο.
Η κόντρα γιγάντων στον 3ο όμιλο ξεχωρίζει βέβαια με διαφορά από τα υπόλοιπα ματς. Η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα ταπεινώθηκε από την Μπαρτσελόνα με 4-0 στη Βαρκελώνη. Τώρα σειρά έχει η αναμέτρηση στο "νησί" και μένει να δούμε αν ο Πεπ έχει την απάντηση εναντίον της αγαπημένης του ομάδας. Ο άσος πληρώνει με 2,75. Στο άλλο παιχνίδι η Γκλάντμπαχ έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμη και στη 2η θέση αν κερδίσει ξανά τη Σέλτικ, αυτή τη φορά στη Γερμανία.
Στον 4ο όμιλο, Ατλέτικο και Μπάγερν έχουν ήδη ξεχωρίσει. Οι "ροχιμπλάνκος" πέρασαν από το Ροστόφ με 1-0 και τώρα υποδέχονται τους Ρώσους για να κάνουν το 4 στα 4. Οι "Βαυαροί" δεν άφησαν περιθώριο στην Αϊντχόφεν, τη διέλυσαν με 4-1 και πάνε στην "πόλη του φωτός" για να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.
Άνω κάτω έγινε ο 2ος όμιλος μετά το διπλό της Μπεσίκτας μέσα στην έδρα της Νάπολι. Σήμερα οι Τούρκοι υποδέχονται τους "παρτενοπέι" και φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν τους ξανακερδίσουν. Φίλος της Μπεσίκτας δεν είμαι αλλά στο συγκεκριμένο ματς θα ήθελα να είμαι στις εξέδρες. Στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ η Μπενφίκα είναι το φαβορί κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου και ο άσος δίνει 1,55. Ωστόσο, όποιος υποτίμησε στο παρελθόν τους Ουκρανούς, το πλήρωσε ακριβά.
Ο 1ος όμιλος είναι και ο πιο ξεκάθαρος της διοργάνωσης. Άρσεναλ και Παρί με ένα Χ μεταξύ τους και 2 νίκες στα υπόλοιπα έχουν ξεχωρίσει ήδη και απλώς ανταγωνίζονται για να καταλάβουν την 1η θέση. Οι "κανονιέρηδες" διέλυσαν με 6-0 την Λοντογκόρετς και πάνε για ένα χαλαρό ματς στη Βουλαρία, ενώ η Παρί δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 3-0 τη Βασιλεία. Το σημερινό ματς στην Ελβετία δεν θα είναι το ίδιο εύκολο, όμως το διπλό δίνει μόλις 1,60.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.