28.11.16

Ηθικός αυτουργός ο ισλαμοφασίστας στον θάνατο της 9χρονης


Ένα κοριτσάκι εννέα ετών από την Σμύρνη πέθανε από καρδιακή προσβολή. Το θλιβερό αυτό συμβάν δεν θα μπορούσε από μόνο του να θεωρηθεί εξαιρετικό. Το εξαιρετικό όμως είναι το άτυχο παιδί πέθανε από το άγχος και το σοκ που του προκάλεσε η κλήση του σε δικαστήριο όπου θα κατέθετε κατά του 56χρονου που το κακοποίησε…
Το κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο από καρδιακή προσβολή που, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, προήλθε από το άγχος. Η κακοποίηση έγινε στις 29 Ιουλίου στο σπίτι του δράστη και παππού ενός συμμαθητή του κοριτσιού. Το κοριτσάκι είχε πάει εκεί για να παίξει με τον φίλο και συμμαθητή της.

Οι γονείς του κοριτσιού όταν αντιλήφθηκαν το συμβάν το κατήγγειλαν στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος όμως αφέθηκε σύντομα ελεύθερος μετά τον ορισμό δικασίμου. Το παιδί, ψυχικά συντετριμμένο από την επίθεση σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο. Δεν μπορούσε να μείνει μόνο του και προκαλούσε τραύματα στον εαυτό του.
Αν και υποστηρίζονταν ψυχολογικά από ειδικό το άγχος του παιδιού αυξανόταν καθώς πλησίαζε η ημέρα της δίκης και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε και το κοριτσάκι πέθανε… ένα ακόμα θύμα στην ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν όπου το κυβερνών κόμμα επιχείρησε να περάσει νόμο βάσει του οποίου οι βιαστές απαλλάσσονταν αν νυμφευόταν τα θύματά τους.

defence-point