14.10.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΝΤΕΟ από την εκκένωση του Mediterranean Cosmos λόγω θραύσεως αγωγού φυσικού αερίου! - Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα
Με γρήγορα αντανακλαστικά έγινε εκκένωση στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, για να αποφύγουν κάθε κίνδυνο.

Χθες το βράδυ, στις 1:30,  εκκενώθηκε το Mediterranean Cosmos. Ο λόγος ήταν ένας αγωγός φυσικού αερίου που έσπασε και αμέσως αποφασίστηκε η εκκένωση του εμπορικού, ώστε να αποφευχθεί κάθε κακό σενάριο. 
«Είχε χτυπηθεί ένας αγωγός του φυσικού αερίου σε εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ωστόσο σε συνεννόηση μαζί με την ΕΠΑ και το Village Cinemas, για καθαρά προληπτικούς λόγους, αποφασίσαμε την η εκκένωση του σινεμά» δηλώνει στο Seleo ο διευθυντής του Mediterranean Cosmos, Κυριάκος Κονταξιάν. 

Την ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, λόγω της ώρας, υπήρχε κόσμος μόνο στις αίθουσες του σινεμά και στις εξωτερικές καφετέριες, σύμφωνα με τον κύριο Κονταξιάν. Οι οθόνες στις αίθουσες του σινεμά έσβησαν και άναψαν τα φώτα. Αμέσως ενημερώθηκε ο κόσμος να απομακρυνθεί γρήγορα από το χώρο. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονταν στις αίθουσες, δεν κατάλαβανα αμέσως τι συμβαίνει. Καθώς αποχωρούσαν από τις αίθουσες, μερικοί ρωτούσαν τι έγινε και πρέπει να διακοπεί η προβολή της ταινίας. Χωρίς να υπάρξει πανικός, ο κόσμος αποχώρησε από το εμπορικό κέντρο, ενώ ενημερώθηκε από τις ταξιθέτριες πως με την υπόδειξη του εισιτηρίου μπορούν σήμερα να παρακολουθήσουν ξανά την ταινία που έβλεπαν. 
Σήμερα, στο εμπορικό κέντρο δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα, διότι ο αγωγός αποκαταστάθηκε αμέσως. «Υπήρχε άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Αμέσως η ΕΠΑ, έφτιαξε τον αγωγό και το θέμα λύθηκε εκείνη την στιγμή» αναφέρει  ο διευθυντής του Mediterranean Cosmos, Κυριάκος Κονταξιάν.
Στο βίντεο του Seleo βλέπετε την ώρα που ο κόσμος βγαίνει από το Village Cinemas, με τους περισσότερους να μην έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

seleo.gr