12.10.16

Εντυπωσιακό βίντεο: Οι ερπύστριες των LEO 2A6HEL και οι βολές πυραύλων από Apache, F-16 και Mirage ηχούν ακόμη... ανατολικά του Έβρου

ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ Ο "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2016" 

O “Παρμενίων-2016” μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το μήνυμα από τις ερπύστριες των αρμάτων μάχης Leopard 2A6 HEL, τις βολές των επιθετικών ελικοπτέρων Apache AH-64D και των βομβαρδισμών από τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 και Mirage ακόμη ηχεί στον Έβρο και στα νησιά όπου πραγματοποιήθηκε η άσκηση.

Και είναι πραγματικά ανάγκη να δημοσιεύονται τέτοια βίντεο, όπως αυτό (δείτε πιο κάτω) του ΓΕΣ προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν πώς υπάρχουν ακόμη ισχυρές και αποτελεσματικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρά την οικονομική κρίση που αναμφισβήτητα τις έχει πλήξει, που μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Μιλάμε φυσικά για την Τουρκία που προκαλεί συνεχώς στο Αιγαίο, είτε κάθε μέρα με παραβιάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, είτε με την αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώς των ελληνικών νησιών, όπως έκανε χθες με τις δύο ΝΟΤΑΜ για το Καστελόριζο, είτε στέλνοντας τα υποβρύχια της να στήνουν καρτέρι στα ελληνικά πολεμικά πλοία στο Αιγαίο.
Η άσκηση “Παρμενίων” τόνωσε το αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου, χαλύβδωσε το φρόνημα των στελεχών και έστειλε το μήνυμα που έστειλε προ ημερών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από το μνημείο του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, “μολών λαβέ”.
Δείτε το βίντεο με τις κινήσεις των αρμάτων μάχης, τις βολές με αντιαρματικούς πυραύλους Hellfire των Apache και τους βομβαρδισμούς χωρίς την παραμικρή απόκλιση και σε ποσοστό ευστοχίας 100% από τα μαχητικά αεροσκάφη.

militaire