25.10.16

Η κτηνωδία του ISIS συνεχίζεται! Η οργάνωση εκτελεί μαζικά αμάχους στη Μοσούλη με την παραμικρή υπόνοια εξέγερσης


Η κτηνωδία από τους μαχητές του ISIS συνεχίζεται. Οι Ιρακινοί στη Μοσούλη και τα γύρω χωριά ζουν την απόλυτη φρίκη καθώς η οργάνωση όχι μόνο τους χρησιμοποιεί ως «ανθρώπινες ασπίδες» αλλά και τους εξοντώνει μαζικά με την παραμικρή υπόνοια εξέγερσης.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, προκαταρκτικά στοιχεία για τη δραστηριότητα των τζιχαντιστών τις τελευταίες μέρες, μετά την έναρξη της προσπάθειας απελευθέρωσης της πόλης από τον ιρακινό στρατό (που στηρίζεται από τις ΗΠΑ) υποδεικνύουν την διεξαγωγή μαζικών εκτελέσεων. Περίπου 50 πρώην αστυνομικοί πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν την περασμένη Κυριακή, σε ένα «προληπτικό χτύπημα» των τζιχαντιστών που φοβούνται πως οι ντόπιοι θα ξεσηκωθούν ανοιχτά εναντίον τους.
Στο χωριό Τουλούν Νασέρ κοντά στη Μοσούλη βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από σφαίρες στις 20 Οκτωβρίου περίπου 70 πολίτες, ενώ άλλοι 15 εκτελέστηκαν και οι σοροί τους ρίχτηκαν σε ποτάμι στη Σαφίνα, 45 χλμ νότια της πόλης. Στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πηγές του ΟΗΕ, οι τζιχαντιστές βασάνισαν και σκότωσαν άλλους έξι άνδρες που υποψιάζονταν για συνωμοσία, δένοντάς τους πίσω από ένα αμάξι και σέρνοντάς τους για παραδειγματισμό μέσα στο χωριό, μέχρι να ξεψυχήσουν.
Οι φρικαλεότητες των μελών του ISIS που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες δεν έχουν τέλος. Γυναικόπαιδα και ανάπηροι πυροβολούνται επί τόπου όταν καθυστερούν να υπακούσουν στις εντολές των τζιχαντιστών για μεταφορά σε άλλη περιοχή, όπου θα χρησιμεύσουν ως «ανθρώπινες ασπίδες». Οι δημόσιοι βασανισμοί έχουν επίσης ενταθεί, με τον φόβο να βγάζει στην επιφάνεια τα χειρότερα ένστικτα των θρησκόληπτων «δήμιων».