19.10.16

Αντιπρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας «Γιατί δεν έγιναν προσαγωγές στο Ωραιόκαστρο;»

 Οι ξενόφερτοι, απολαμβάνουν ...αηδιαζούσης ασυλίας από τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και Σία...
Φ. Ιωάννου
____________________________________
Επ’ αφορμή των βιαίων επιθέσεων στο Ωραιόκαστρο λαθρομεταναστών εναντίον Έλληνα πολίτη, αστυνομικών και προσωπικού του ΕΚΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Λυπούμαστε ειλικρινά για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας και του παιδιού της. Λυπούμαστε και για το παιδάκι που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε μάνα και αδελφό.
Ωστόσο, ό,τι επακολούθησε, ήτοι η απόπειρα λιντσαρίσματος του οδηγού – δράστη, η καταστροφή της περιουσίας του, καθώς και περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου, οι επιθέσεις κατά των τραυματιοφορέων του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμός δύο εξ’ αυτών, καθώς και ο τραυματισμός δύο αστυνομικών, μας προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία.


Μάταια μέχρι στιγμής αναμέναμε την ανακοίνωση της προσαγωγής ή σύλληψης λαθρομεταναστών από το εν λόγω hotspot, παρ’ ότι, ως φαίνεται, κρύβει τους δράστες μιας σειράς σοβαρών ποινικών αδικημάτων.
Η δήλωση του υπευθύνου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νίκου Ράγκου, ότι τάχα «Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα και δεν υπάρχει ένταση», κάθε άλλο παρά την αλήθεια απεικονίζει.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί την κυβέρνηση να αναζητήσει τους δράστες και να δρομολογήσει από τώρα την άμεση διοικητική τους απέλαση. Ζητά επίσης, την μετατροπή όλων των Hotspots σε κλειστού τύπου, ώστε να αποφεύγεται οιαδήποτε επαφή των λαθρομεταναστών με τους νομίμους κατοίκους της χώρας μας.»
http://neadexia.gr/