30.10.16

Κόντρα αετών στην Τούμπα

Ποιός δικέφαλος κάνει κουμάντο;

Η αναμέτρηση των δικεφάλων στην Τούμπα επισκιάζει οποιοδήποτε άλλο σημερινό παιχνίδι. Όσον αφορά στο νόμιμο στοίχημα ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ως το φαβορί πληρώνοντας με 1,90 και η ΑΕΚ ως outsider με τιμές που φτάνουν έως και το 4,60. Η ισοπαλία σε πιο λογικά πλαίσια βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις νόμιμες εταιρείες κοντά στο 3,25.
Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κατά πολύ την συνέχεια στη βαθμολογία. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει, δεδομένου ότι κουβαλάει και το -3 από πέρυσι, απομακρύνεται πάρα πολύ από την κορυφή και αποχαιρετά πρόωρα την υπόθεση του τίτλου. Αν όμως κερδίσει, παραμένει ζωντανός και κυρίως αποκτά ψυχολογική τόνωση για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς ήδη η ήττα από τον Ολυμπιακό τού έχει κοστίσει. Η επίθεσή του έχει αμφισβητηθεί πολύ έντονα πλέον μπορώ να πω δικαιολογημένα. Δημιουργεί αμέτρητες ευκαιρίες σε κάθε ματς, όμως εκμεταλλεύεται ελάχιστες, κι αν σύντομα δεν αλλάξει αυτό το σκηνικό ο Ίβιτς δεν έχει καμία τύχη, όπως δεν έχει και ο δικέφαλος του βορρά ενώ για άλλη μια χρονιά τα χρήματα που δαπάνησε ο Ιβάν Σαββίδης θα πέσουν στο κενό.
Η ΑΕΚ έχει στον πάγκο της φρέσκο προπονητή. Ο Μοράις δεν έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο σύλλογο ως κόουτς παρά μόνο ως βοηθός του Μουρίνιο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι κακός αλλά ούτε και καλός. Το ζήτημα είναι να είναι κατάλληλος για την Ένωση. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα φύσει επιθετική, οπότε η επιλογή του Κετσπάγια ήταν εξαρχής λανθασμένη και την ευθύνη φέρουν κυρίως αυτοί που τον επέλεξαν. Στο πρώτο του ματς ο Μοράις δεν είχε προλάβει καλά καλά να κάνει προπόνηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του χρεωθεί το 0-0 με τον Πανιώνιο. Σήμερα ωστόσο, απέναντι σε μια ίσοδύναμη, ίσως και καλύτερη ομάδα περιμένουμε να δούμε ποια είναι τουλάχιστον τα αγωνιστικά του πλάνα. Ποιούς υπολογίζει ως βασικούς; Ποιούς όχι; Σε γενικές γραμμές αναμένουμε δείγματα από την φιλοσοφία του στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ απόψε, καθώς έστω και με τον βαθμό δεν θα απέχει πολύ από τις πρώτες θέσεις.<

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.