19.10.16

Ο Πεπ αντίπαλος στο σπίτι του!


Το ματς της ημέρας είναι το Μπαρτσελόνα - Σίτι και ο Πεπ το πρόσωπο της βραδιάς.

Πολύ σπουδαίο ματς διεξάγεται σήμερα στο Καμπ Νου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον τεχνικό των Άγγλων, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τελευταίος έχει παίξει πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Καταλονίας, ενώ ουσιαστική η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που τον έκανε προπονητή. Βέβαια, πέρα από τα συναισθηματικά, μιλάμε για την κόντρα δύο εκ των καλύτερων ομάδων στον κόσμο. Και τελικός του Champions League να ήταν, δεν θα μας προκαλούσε καμία εντύπωση. Όσον αφορά τις αποδόσεις, ο άσος είναι πολύ χαμηλά (γύρω στο 1,50), ενώ το διπλό ξεπερνάει ακόμη και το 6,00 σε ορισμένες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.
Στα υπόλοιπα, η Άρσεναλ είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Λουντογκόρετς μέσα στο Λονδίνο, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται την PSV, θέλοντας να δείξει πως οι τελευταίες γκέλες ήταν απλά τυχαία περιστατικά. Ντέρμπι αναμένεται στη Γλασκώβη, ανάμεσα στη Σέλτικ και την Γκλάντμπαχ, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπο θα είναι και το Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα στην Ουκρανία.
Η Ατλέτικο καλείται να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο, παίζοντας με τη Ροστόφ στη Ρωσία και η Παρί δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη, αφού φιλοξενεί τη Βασιλεία στη γαλλική πρωτεύουσα. Τέλος, στον ιταλικό Νότο, η Νάπολι θα παίξει με τη Μπεσίκτας και θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, μετά το κάζο κόντρα στη Ρόμα.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.