31.10.16

Μήπως προτιμούν αυτόν τον χάρτη οι "φίλοι" μας; Ας κοπιάσουν...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα θα με πείτε πάλι προκατειλημμένο η και συνωμοσιολογο αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην σχολιάσω την στάση των φυλογερμανοσκοπιανων μια και πάλι προκάλεσαν αφού μετά το άγαλμα του Μ.αλεξανδρου έχουν ετοιμάσει και το άγαλμα του Φιλίππου .
Φυσικά αυτό το θράσος το απέκτησαν χάρις την δικιά μας αφορία και λέω αδιαφορία αφού ακούω την κοινότυπη δικαιολογία …έλα μωρέ αφού τους έχουν αναγνωρίσει κάποιοι έτσι τώρα τι να κάνουμε ?
Και φυσικά έχουμε και την λάθος πολιτική πλέον από την πλευρά της Ελλάδας που θεωρεί ότι αν δεν δώσει σημασία στο θέμα πρόκληση ότι δεν θα υπάρξει συνεχεία ωστόσο όμως η πολιτική αυτή είναι άστοχη .

Και η αστοχία της Ελλάδας έχει ξεκινήσει εδώ και παρά πολλά χρόνια αφού ποτέ σχεδόν δεν διεκδίκησε τα πραγματικά της σύνορα που σίγουρα μπορούν να απλωθούν πολύ περισσότερο από ότι είναι σήμερα σε όλες τις κατευθύνσεις .
Έτσι λοιπόν προτείνουμε στους φίλους μας Αλβανούς μια και ζήτησαν επαναδιαπραγμάτευση συνόρων να ορίσουμε τα σύνορα μας μέχρι τους Αγίους Σαράντα μια και μέχρι εκεί έχουμε Έλληνες Ηπειρώτες που κάποιοι είναι δήμαρχοι μάλιστα .
Για τους φίλους μας από τα Σκόπια προτείνουμε μια και έχουν το όνειρο να γίνουν Μακεδόνες να μάθουν Ελληνικά και φυσικά εμείς θα σηκώσουμε την σημαία μας την Ελληνική στην πλατεία του χωριού τους γιατί για ένα χωριό πρόκειται που αν φτερνιστούμε θα το εξαφανίσουμε .
Όσο αφορά τους φίλους μας τους Τούρκους μια και ενδιαφέρονται για εμάς και έχουν κρυφή αγάπη μαζί μας και είναι φανερό από τις τουριστικές διαφημίσεις τους που αν δεν υπήρχαν τα τουρκικά γράμματα θα είχες την εντύπωση ότι βλέπεις εικόνες από την Ελλάδα ..ετσι προτείνουμε να πάνε λίγο ποιο μέσα στην Ασία σαν γνήσιοι Μογγόλοι που είναι και εμείς να επιστρέψουμε στα παράλια μας και στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ .
Για λοιπόν σκεφτείτε αν αντιστρέφαμε τους Όρους και είχαμε διεκδικήσεις εμείς βάση ιστορικών στοιχείων που υπάρχουν τότε πόσο άβολα θα ένιωθαν όλοι αυτοί που σήμερα θέλουν και ένα κομμάτι από την γη μας ?
Ετσι λοιπον θελουμε πισω και εμεις οτι μας ανοικει ,και οτι ειναι Ελληνικο θελουμε…….. μια Μεγαλη Ελλαδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Image