29.10.16

Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην Θράκη ετοιμάζει ο Ερντογάν!

Ο Ερντογάν μίλησε προχθές για τους “ομοεθνείς της Θράκης” που δεν θα τους αφήσει “απροστάτευτος”. Ως καλός “πατερούλης” συναντήθηκε με εκπροσώπους συλλόγων που επιμένουν να μιλούν για “τουρκική μειονότητα” στη Θράκη.Μας το αποκαλύπτει ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του -δείτε στο βίντεο πόσο ακραίες- Αμπντουλάχ Ντέντε!
Σε κείμενό του που μετέφρασαν τα tourkikanea.gr ο Ντέντε δεν αποκαλύπτει μόνο την συνάντηση Ερντογάν με συλλόγους της Θράκης που παίζουν το παιχνίδι της τουρκοποίησής της.Αποκαλύπτει και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που ετοιμάζει ο “πατερούλης” Ερντογάν στο δίκτυο όσων επιμένουν να χαρακτηρίζουν τους μουσουλμάνους της Θράκης “τούρκους”.
Διαβάστε τι γράφει:
O πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  σήμερα συναντήθηκε στο Χίλτον της Κωνσταντινούπολης με εκπροσώπους συλλόγων . Στην ομιλία που έκανε εκεί μεταξύ άλλων θεμάτων αναφέρθηκε και στην βραδιά της 15ης Ιουλίου και είπε τα εξής :
Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που καίγονται από νοσταλγία για την παλιά Τουρκία να χρησιμοποιήσουν χάριν δικαίωσης τους την 15η Ιουλίου.
Αυτοί οι οποίοι θεωρούνε ως προοδευτικό και σύγχρονο το να προσβάλλουν αυτό το έθνος, τις αξίες του έθνους και την συσσώρευση του πολιτισμού σε αυτή την χώρα, αυτοί οι οποίοι την νύχτα της 15ης Ιουλίου ή ήταν αόρατοι ή χειροκροτούσαν τα άρματα μάχης  τώρα είναι καιροσκόποι¨
Και πολύ σωστά τα είπε.
Σε εμάς εδω στην Δυτική Θράκη, αυτοί οι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ κατά την νύχτα της 15ης Ιουλίου σαν τους τυφλοπόντικές μπήκαν μέσα στη γη και για περίπου 15 ώρες απέφυγαν να πούνε ούτε μια λέξη κατά των άθλιων προδοτών ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ που με την δύναμη των όπλων προσπάθησαν να ανατρέψουν μια εκλεγμένη κυβέρνηση.
Και αφού κατέληξαν στην άποψη πως το πραξικόπημα ΑΠΕΤΥΧΕ… πήγαν μετά το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου σαν ένα κοπάδι λύκων και κουναβιών να κάνουν επίδειξη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και όπως είπε και ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθούν με ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ να ξεπλύνουν τον εαυτό τους.
Η μητέρα πατρίδα ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙ.
Έρχεται και η σειρά αυτών των στερούμενων ηθικής και τιμής συμφεροντολόγων ηγετών που έχουν κουλουριαστεί σαν τα βαμπίρ πάνω στην Δυτική Θράκη…
Αργά αργά έρχεται .
Αλλά έρχεται…

militaire