16.10.16

Παίζουμε Σούπερ Λίγκα και Καμπιονάτο


Τα περισσότερα βλέμματα σε Τούμπα και Λεωφόρο.



Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λίγο πολύ "καταραστεί" το ελληνικό πρωτάθλημα και την κατάντια του ως προς το θέαμα αλλά και το παρασκήνιο. Φέτος πάντως, τουλάχιστον όσον αφορά στον ανταγωνισμό στην κορυφή, τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο ισορροπημένα. Γι' αυτό φροντίστε να ενημερωθείτε ποιες εταιρείες δέχονται Paysafe κι έχετε τα μάτια 14 για να ποντάρετε την κατάλληλη στιγμή!


Ξεκινάμε από Σούπερ Λίγκα σήμερα, καθώς ο Παναθηναϊκός ανοίγοντας το πρόγραμμα της ημέρας υποδέχεται την Ξάνθη με στόχο φυσικά το τρίποντο που θα τον κατατάξει πρώτο. Το παιχνίδι της ημέρας είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή και θέλει έστω να σκοράρει έπειτα από 2 σερί "λευκές" ισοπαλίες. Στα Ατρόμητος - Βέροια και ΠΑΣ - Λεβαδειακός τον πρώτο λόγο θα έχουν οι έδρες.


Τα πιο πολλά ματς διεξάγονται στο Καμπιονάτο (6 συνολικά). Μεγάλο ντέρμπι δεν έχει αλλά στοιχηματικά περιλαμβάνονται παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως το Κιέβο - Μίλαν. Η αγωνιστική άνοδος των "ροσονέρι" σε συνδυασμό με το αήττητο της Κιέβο εντός προμηνύουν ένα πολύ σκληρό 90λεπτο. Η Ίντερ οφείλει να κερδίσει στο Μιλάνο την Κάλιαρι και οι Φιορεντίνα, Λάτσιο είναι, τουλάχιστον θεωρητικά, τα φαβορί κόντρα σε Αταλάντα και Μπολόνια αντίστοιχα. Τζένοα - Έμπολι και Σασουόλο - Κροτόνε τα άλλα 2 ματς της ημέρας.


Δύο παιχνίδια χωρίς το μεγάλο όνομα περιλαμβάνει η σημερινή Πρέμιερ Λιγκ. Στο Σαουθάμπτον - Μπέρνλι οι "άγιοι" έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτήν την έκφραση στο νησί), ενώ το Μίντλεσμπρο - Γουότφορντ θα κριθεί στις λεπτομέρειες.


Το Βιγιαρεάλ - Θέλτα είναι δίχως αμφιβολία ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει απόψε η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είναι αήττητο μέχρι σήμερα (3-4-0), όμως η Θέλτα προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και από 3 συνεχόμενες νίκες. Στο Χιχόν - Βαλένθια έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο ηττημένος, γιατί κατά πάσα πιθανότητα μετά το τέλος της ημέρας θα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Φυσικά, αξίζει να κάτσει να δει κανείς το βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στη Μπιλμπάο και τη Σοσιεδάδ, ενώ το μεσημέρι η Αλαβές υποδέχεται τη Μάλαγα.


Θα συνεχίσει η Λειψία να μοιράζει "κηδείες" στη Μπουντεσλίγκα; Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει (3-3-0) και απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της ντεφορμέ Βόλφσμπουργκ. Στο άλλο ματς της ημέρας η ισχυρή εντός έδρας Μάιντζ υποδέχεται τη Ντάρμσταντ.


Τέλος, στο Σαμπιονά η Μαρσέιγ συνέρχεται σιγά σιγά από το πολύ κακό της ξεκίνημα και καλείται σήμερα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μετς στις 21:45. Νωρίτερα η Σεντ Ετιέν είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Ντιζόν, ενώ το Ρεν - Μπορντό είναι το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, μιας και οι δυο τους είναι σχεδόν ισοδύναμες, γεγονός που αποτυπώνεται και στην κατάταξη (είναι ισόβαθμες στην 5η θέση).

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.