10.10.16

Έπιασαν τον αλβανό καταζητούμενο της συμμορίας με τα καλάσνικοφ


Συνελήφθη ο 32χρονος Αλβανός σκληρός κακοποιός Ερβίς Αραπάϊ σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και συγκεκριμένα στην δεύτερη διαβόητη σπείρα Αλβανών ληστών που έγιναν γνωστοί ως οι ληστές με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι δεν δίσταζαν να ανοίξουν πυρ εναντίον πολιτών και αστυνομικών για να διαφύγουν και είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Αρχών την περίοδο 2012-2013.
_________________________________________________________
Είναι τυχερός, γιατί αν υπήρχε η Χωροφυλακή σήμερα, από Αραπάϊ, θα τον είχαν κάνει αράπη στο ξύλο και θα του μάθαιναν και ..."τσάμικο", που είχε το θράσος να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα. Juan
____________________________________________________

 Ο Αραπάϊ συνελήφθη, χθες στα Καλύβια, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του
καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 35 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ληστειών, της διακεκριμένης κλοπής καθώς και της οπλοφορίας. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι κατά τη σύλληψη του επέδειξε πλαστό δελτίο άδειας ικανότητας οδήγησης και διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων. Ο 32χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, πλην ενός που συνελήφθη το 2013, ύστερα από καταδίωξη οι υπόλοιποι 6 είχαν διαφύγει στην Αλβανία.
 Ο Αραπάϊ επέστρεψε τον τελευταίο καιρό και δραστηριοποιήθηκε αυτή την φορά όχι πάλι στις ληστείες αλλά στην διακίνηση ναρκωτικών.

greekalert