4.10.16

Γιατζόγλου: «Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, είμαι Έλληνας πατριώτης»

Ο γνωστός προπονητής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στιβ Γιατζόγλου και σχολίασε τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
 Αναλυτικά όσα είπε:


«Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος, έπαθε πλύση εγκεφάλου. Δεν μπορούν να δουν κατάφατσα τα πράγματα. Έχουν μπλέξει τον φασισμό με άλλα πράγματα. Δεν ξέρω τι ήταν πριν 20-25 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι. Σήμερα είναι πατριώτες και πασχίζουν για τον κάθε Έλληνα. Για τον καθένα που δεν έχει να φάει, που του έχει κοπεί η σύνταξη. Δεν με ακουμπούν τα περί φασισμού. Δεν είναι φασισμός τα χημικά που έριξαν χθες στους συνταξιούχους; Δεν είναι φασισμός να παίρνουν τα χρήματα ανθρώπων που δούλεψαν σε όλη τους ζωή;».

Για το αν υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή: «Ο Γιατζόγλου είναι Έλληνας πατριώτης, δεν είναι ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε τίποτα άλλο, είναι πατριώτης».

Για τους Τσίπρα, Μητσοτάκη: «Τους δοκιμάσαμε αυτούς. Πώς βρισκόμαστε εδώ τώρα; Η πολιτική σκηνή έχει κάνει τον κύκλο της. Όποιος έχει μυαλό τα βλέπει αυτά, και όποιος όχι δεν τα βλέπει».

Για τους λόγους που πήγε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής: «Πήγα να δω τι έχει να πει. Έχουμε 60 χιλιάδες αλλοδαπούς που τους ταΐζουμε και από αυτούς οι 45 χιλιάδες είναι λαθρομετανάστες. Μονο οι 15 χιλιάδες είναι Σύροι πρόσφυγες. Καλοδεχούμενοι αυτοί. Τους άλλους γιατί τους ταΐζουμε την ώρα που οι Έλληνες πεινούν; Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει σχεδόν το 8% του ελληνικού λαού. Είναι η τρίτη δύναμη. Αυτό το 8% είναι φασίστες δηλαδή; Κι αν γίνουν 15% αύριο, φασίστες θα είναι κι αυτοί;»

Για την παλιότερη δήλωση Μιχαλολιάκου για τον Αντετοκούνμπο:«Ήταν μεγάλο λάθος του αυτό. Δεν συμφωνώ με όλα. Δεν είμαι πρόβατο, είμαι κριάρι. Και το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μιχαλολιάκος είναι να ζητήσει συγγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει αν το δέρμα του είναι μαύρο. Είναι ελληνόπουλο και αγαπά την Ελλάδα».

Για το αν θα πάει και σε άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής: «Αν με ενδιαφέρει το αντικείμενο θα πάω. Γιατί να μην πάω; Αν γίνει π.χ. συλλαλητήριο για τα Ίμια εννοείται πως θα πάω».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατεβεί για βουλευτής αν του γίνει πρόταση: «Είμαι εν ενεργεία προπονητής και περιμένω να φύγω για την Κίνα. Σου φέρνω και κολόνια από εκεί αν θες!».

Για τις εις βάρος του αντιδράσεις στα social media: «Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Είχα 5 χιλιάδες φίλους, τώρα θα έχω 4965. Εγώ δεν κυκλοφορώ για να είμαι αρεστός. Οι χιλιάδες συνταξιούχοι που τους κόπηκε η σύνταξη, άραγε γουστάρουν τον Τσίπρα;»
http://www.metrosport.gr/