3.10.16

«ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ! Τι λέει για τους ισλαμιστές μετανάστες, την αριστερά, τους γονείς του Ωραιοκάστρου και άλλα


«Ένα,δύο,τρία πολλά Ωραιόκαστρα!».
Ο γράφων δανείζεται τον σημερινό τίτλο από το γνωστό σύνθημα του Τσε Γκεβάρα , νομίζοντας ο τάλας οτι ο αμερικανο-βιετναμικός πόλεμος θα είχε συνέχεια και σε άλλα θέατρα πολέμου ανά τον κόσμο. Ευτυχώς αυτός πέθανε νωρίς και δεν είδε την παγκόσμια κατάρρευση του Κομμουνισμού και της ιδεολογίας του, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα σήμερα.
Γράφει ο Ιωάννης Ξηρός *
Η πατρίδα μας κατακλύζεται από αλλοεθνείς μουσουλμάνους. Ο γράφων δεν γνωρίζει αν αυτή η συρροή οφείλεται σε μακροχρόνιο σχεδιασμό σουνιτικών κρατών και κύκλων ή αν είναι αποτέλεσμα δυσμενών συγκυριών σε ισλαμικά κράτη. Τίποτε δεν αποκλείεται.

Το θέμα είναι ότι η πτωχή Ελλάς, απέναντι από την Ασία ούσα, δέχεται όλο αυτό το κύμα από την Ανατολή, χωρίς να υπάρχει προοπτική εξόδου, δεδομένου οτι οι ανατολικοευρωπαικές χώρες δεν δέχονται καθόλου μουσουλμάνους και οι δυτικές δεν δέχονται πλέον άλλους, ιδιαίτερα μετά την καθίζηση του κόμματος της Μέρκελ.
Βάλθηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι λεγόμενες προοδευτικές γραφίδες και τα σε εντεταλμένη υπηρεσία παπαγαλάκια της αριστερής ψευτοκουλτούρας να πείσουν τον κόσμο οτι αν οι Έλληνες δεν δεχθούν τους μουσουλμάνους στην κοινωνία τους και μάλιστα ασμένως, τότε είναι ρατσιστές, φασίστες, άκαρδοι και όλα τα κακά.
Άκαρδος και φασίστας ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτωρ Όρμπαν, ο μόνος Ευρωπαίος αληθινός Ηγέτης (τονίζω το Η κεφαλαίο), ο οποίος διακήρυξε οτι Ευρώπη σημαίνει Αρχαία Ελλάδα και όχι Περσία, σημαίνει Ρώμη και όχι Καρχηδόνα, σημαίνει Ευαγγέλιο και όχι Κοράνι και έκλεισε ερμητικά τα σύνορα της χώρας του στους μουσουλμάνους, συμβουλεύοντας την Ελλάδα να βγάλει στο Αιγαίο τον στόλο της και να σταματήσει την εισβολή.
Άκαρδοι οι Γερμανοί ψηφοφόροι που καταδίκασαν την Μέρκελ στις εκλογές του Μεκλεμβούργου,διαμαρτυρόμενοι για τον μουσουλμανικό κατακλυσμό της Γερμανίας πέρυσι, αφού βέβαια είδαν έναν χρόνο μετά οτι η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να κτίσει γι’ αυτούς 200 τζαμιά σ’όλη την Γερμανία.
Και σ’ αυτούς που επισημαίνουν οτι οι μουσουλμάνοι,την στιγμή μάλιστα που οι άλλοι τους τρέφουν, γεννούν από 6 έως 7 παιδιά το ζευγάρι και οτι η Ευρώπη με την σημερινή υπογεννητικότητα σε δύο με τρεις γενιές θα γίνει ήπειρος κυρίως μουσουλμανική, η »προοδευτική» αντιπατριωτική ψευτοκουλτούρα απαντά οτι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καλό πράγμα και οτι το μέλλον μας είναι κοινό με τους μουσουλμάνους, οι οποίοι ,κατά τα άλλα δεν έχουν τίποτε κοινό με την ευρωπαϊκή κουλτούρα.
Αμολήθηκαν λυτοί και δεμένοι τελευταίως εναντίον του Συλλόγου Γονέων του σχολείου Ωραιοκάστρου εξαπολύοντας απίστευτες ύβρεις, διότι δεν δέχονται παιδιά Μουσουλμάνων στο σχολείο τους.
Ο »φωτισμένος»υπουργός Παιδείας, αφού τους στιγμάτισε δημοσίως,τους απείλησε με δικαστικές διώξεις και ω του θαύματος ευρέθη αμέσως εισαγγελεύς, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη με βάση τον αντιρατσιστικό λεγόμενο νόμο.
Αλήθεια,είναι ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη σ’αυτόν τον τόπο ή κάποιοι εκεί εκτελούν και αυτοί διατεταγμένη υπηρεσία;
Γέμισαν τα οκτάστηλα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων με δημοσιεύματα που προσπαθούν να μας πείσουν οτι οι γονείς του Ωραιοκάστρου είναι άκαρδοι φασίστες και οτι η στάση τους αντιστρατεύεται την… δημοκρατικότητα και την κοινωνική ευαισθησία του ελληνικού λαού και γιατί; Διότι οι κάτοικοι ζήτησαν το αυτονόητο.
Το εξής απλό. Δεν θέλουν μουσουλμάνους στον τόπο τους. Τόσο απλό και όμως το σύστημα επέπεσε βάναυσα εναντίον τους με όλα τα μέσα προπαγάνδας και δίωξης που διαθέτει.
Το ίδιο σύστημα που στον καιρό του Σημίτη έστελνε ολόκληρα λεωφορεία από τον Έβρο στην Αθήνα γεμάτα Ασιάτες λαθρομετανάστες, το σύστημα που στον καιρό του Κ.Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου ψήφιζε νόμους περί »επανένωσης οικογενειών»των μεταναστών με σίγουρη προοπτική την δημιουργία μουσουλμανικής μειονότητος στην Ελλάδα, το σύστημα της κυβερνώσης Αριστεράς τώρα που απροκάλυπτα πλέον απειλεί και διώκει κάθε αντίθετη φωνή και καθημερινώς γίνεται απειλητικότερη για τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματά μας.
Ο γράφων συγχαίρει τους πατριώτες κατοίκους του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και τους καλεί να μην φοβούνται. Ο εκμουσουλμανισμός της Ελλάδος του Περικλή,του Μ.Αλέξανδρου, του Παλαιολόγου και του Κολοκοτρώνη άρχισε και είμαστε η Αντίσταση.
Ο γράφων είναι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός όταν καταλάβει τι ακριβώς του κάνουν χρόνια τώρα και τι μέλλον του ετοιμάζουν θα προστατεύσει την πατρίδα και την θρησκεία του,όπως αυτός ιστορικά ξέρει. Εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα.
* Ο Ιωάννης Ξηρός είναι Ταξίαρχος ε.α.


arouraios.gr