7.10.16

Οι ΗΠΑ θέλουν έναν Γ' ΠΠ: Ζητούν την καταδίκη της Ρωσίας για «εγκλήματα πολέμου» κατά των ισλαμιστών!


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ «ΧΑΛΙΦΑΤΩΝ» - ΟΙ «ΜΑΣΚΕΣ» ΕΠΕΣΑΝ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Διεξαγωγή έρευνας για «εγκλήματα πολέμου από το συριακό καθεστώς και τους Ρώσους συμμάχους του στο Χαλέπι» ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, μετά από τις νέες ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις στο ανατολικό Χαλέπι κατά ισλαμιστικών στόχων προωθώντας έτσι την αμερικανική ατζέντα για πρόκληση ενός παγκόσμιου πολεμικού γεγονότος.
 
Δεν ήταν διόλου τυχαίες οι πολεμικές δηλώσεις του Αρχηγού του αμερικανικού Στρατού στρατηγού Mark Milley ο οποίος δήλωσε με έμφαση «Θα καταστρέψουμε τους εχθρούς μας» εννοώντας την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, την Ρωσία αλλά και την Κίνα!
 
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν κακό (η γνωστή αμερικανική εμμονή) ότι οι αμερικανικές ΕΔ παρά τις προκλήσεις παρά τον επιχειρησιακό μας φόρτο, παρά τα όσα κάνουμε, θα σας σταματήσουμε και θα σας χτυπήσουμε τόσο σκληρά όσο δεν έχετε χτυπηθεί ποτέ. Μην αμφιβάλεται για αυτό» είπε με στόμφο ο Milley.
 
Λίγες ημέρες μετά έρχεται ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τ.Κέρι για να δηλώσει: «Την περασμένη νύχτα το καθεστώς (του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ) επιτέθηκε σε άλλο ένα νοσοκομείο και 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν. Η Ρωσία και το καθεστώς οφείλουν στον κόσμο κάτι παραπάνω από μια εξήγηση όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους δεν σταματούν να χτυπούν νοσοκομεία, ιατρικές υποδομές, γυναίκες και παιδιά», είπε ο Τ.Κέρι στους δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό του τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Μαρκ Ερό.
 
Η Γαλλία με την κίνησή της αυτή έδειξε για άλλη μια φορά ότι συμπλέει απολύτως με τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα
 
«Οι ενέργειες αυτές απαιτούν μια έρευνα για εγκλήματα πολέμου και αυτοί που τις διαπράττουν θα πρέπει να λογοδοτήσουν», πρόσθεσε.
 
Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ξεκίνησε μια κατεπείγουσα συνεδρίαση με αντικείμενο την κρίση στη Συρία.
 
«Η προτεραιότητα είναι να σταματήσουμε το λουτρό αίματος στο Χαλέπι», είπε ο Γάλλος πρεσβευτής Φρανσουά Ντελάτρ λίγο πριν μπει στην αίθουσα για τη συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
 
Τι πραγματικά γίνεται στο Χαλέπι όμως; Συριακά μαχητικά συνεπικουρούμενα απο την ρωσική Αεροπορία χτυπούν θέσεις των ισλαμιστών στο ανατολικό Χαλέπι 
 
Ο ΟΗΕ υπολογίζει ότι ο αριθμός των ισλαμιστών μαχητών στο Αναολικό Χαλέπι είναι 8.000! Οι μισοί εκ των οποίων ανήκουν στην περιβόητη Αλ Νούσρα το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
 
Η δε Αλ Κάιντ σύμφωνα με την επίσημη αμερικανική εκδοχή είναι ο υποτιθέμενος μεγαλύτερος εχθρός των ΗΠΑ και υπεύθυνη για την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων και τον θάνατο 3.000 ανθρώπων στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001!
 
Και όμως ο Τ.Κέρι και ο Μ.Ομπάμα χωρίς να κοκκινίσουν από ντροπή βγαίνουν δημοσίως και τους υποστηρίζουν!
 
Παρόλα αυτά η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι πιέζει την συριακή κυβέρνηση για να ανοίξει έναν διάδρομο για να φύγουν οι μαχητές από την πόλη.
 
 
Μάλιστα ο απεσταλμένος του ΟΗΕ Staffan de Mistura, προσφέρθηκε προσωπικά να τους οδηγήσει έξξω!
 
«Εάν αποφασίσετε να φύγετε για την Idlib ή όπου αλλού εγώ προσωπικά είαι έτοιμος να σας συνοδεύσω με φυσική παρουσία»
 
Οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις διμερείς επαφές με την Ρωσία διότι απλούστατα ΔΕΝ θέλουν να φύγουν οι ισλαμιστές από το Χαλέπι. Τους θέλουν εκεί. Αν φύγουν ο Άσαντ θα κερδίσει τον πόλεμο και μαζί του η Ρωσία θα κερδίσει γεωπολιτικά ενώ οι ΗΠΑ στα μάτια του πλανήτη θα έχουν υποστεί οδυνηρή ήττα.
 
Οι Αμερικανοί μόνο για δύο πράγματα ενδιαφέρονται. Να μείνουν στην πλανητιή εξουσία για πάντα, κάτι που αμφισβητείται πλέον και να διαγραφούν τα υπέρογκα χρέη τους.
 
Και τα δύο λύνονται μόνο με... πόλεμο. Όταν πολεμάς με υποδεέστερους γίνεται, όταν όμως απέναντί σου είναι η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη;



pronews