17.10.16

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΚΤΡΟΠΑ


Θεσσαλονίκη, 17 Οκτωβρίου 2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Βραδινές ώρες χθες (16-10-2016), στο 3ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 9 και 12 ετών (γυναίκα, αγόρι, κορίτσι αντίστοιχα), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο πρώτων και τον ελαφρύ τραυματισμό της τρίτης.


Με αφορμή το δυστύχημα, ομάδα ατόμων από δομή φιλοξενίας που βρίσκεται στην περιοχή, επιτέθηκαν κατά του 76χρονου οδηγού και αστυνομικών που τον είχαν συλλάβει, έθεσαν φωτιά στο όχημα του, ενώ προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμα οχήματα ( ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και Ι.Χ.Ε.) και επιτέθηκαν κατά πληρώματος Ε.Κ.Α.Β. και ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων, που κατέφθασαν στο σημείο.

Τραυματίστηκαν ο 76χρονος οδηγός, δύο μέλη του πληρώματος του Ε.Κ.Α.Β και δυο αστυνομικοί .


Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ για τα μετέπειτα συμβάντα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
__________________________________________________
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ  του συνεργάτη μας

Φυσικά σε 'ενα Υπηρεσιακό δελτίο τύπου, δεν είναι δυνατόν να διατυπωθούν και να χαρακτηριστούν οι αντιδράσεις των ξενόφερτων και κακώς φιλοξενουμένων (αχαρίστων) στην χώρα μας. Προφανώς ο οδηγός του ΙΧ δεν διέκρινε μες στα σκοτάδια τα τρία επί του οδοστρώματος κινούμενα άτομα -ίσως και να εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα- (δεν έχει διαπιστωθεί αυτό) και παρέσυρε τα άτομα αυτά με τις τραγικές συνέπειες.

Από το σημείο αυτό και μετά την άμεση σύλληψη του οδηγού, την άφιξη του ΕΚΑΒ και περιπολικού για να βοηθήσουν τους τραυματίες, επεμβαίνουν οι απολίτιστοι ισλαμιστές, καίνε το αυτοκίνητο του δράστη (ο οποίος σταμάτησε για να βοηθησει και δεν εγκατέλειψε τα θύματά του, όπως μπορούσε και ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έπρεπε να προβληματιστεί αν έπρεπε...), προσπαθούν να τον λυντσάρουν, εγκλωβίζουν τους αστυνομικούς στο φυλάκιό τους- όπου έσπευσε να εισέλθει ο οδηγός καταδιωκόμενος από τα στίφη των απολίτιστων- καταστρέφουν το περιπολικό που συνέλαβε τον οδηγό, επιτίθενται στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήλθε να βοηθήσει τα θύματα του τροχαίου, επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν -εν τω μεταξύ- καταφθάσει πετώντας τους τεράστιες πέτρες με σκοπό να τους τραυματίσουν -πιθανόν και θανάσιμα-, οι αστυνομικές δυνάμεις εκτελώντας εντολές δεν κάνουν χρήση δακρυγόνων και υφίστανται τον καταιγισμό των πετρών συνοδευομένων και από χρήση πυροσβεστήρων που χρησιμοποιούσαν οι άξεστοι "φιλοξενούμενοι" εναντίον τους οι οποίοι  ανάβουν εν συνεχεία φωτιές στο δρόμο και γενικά προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν και δεν λογαριάζουν κανέναν!

Θα πρέπει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να εμπεδώσουν αυτά τα όντα, ότι εδώ είναι Ελλάδα και δεν ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας που ισχύουν στις απολίτιστες πατρίδες τους.Το δίκαιο απονέμεται από τα αρμόδια όργανα και όχι από ζέοντα όχλο άπλυτων ισλαμιστών.

Το τροχαίο ατύχημα, το χρησιμοποίησαν σαν πρόφαση για να μας δείξουν την...ισχύ τους!
Ίσως θα πρέπει να αγνοήσουμε τις εντολές που δίνουν από τα γραφεία τους οι κύριοι της ΕΕ και να κάνουμε επίδειξη ισχύος με μαζικές συλλήψεις και μαζικές απελάσεις, ώστε να μάθουν να σέβονται Αρχές, Νόμους και τη χώρα που -κακώς- τους φιλοξενεί (και τους ανέχεται)



Φ Ιωάννου