20.10.16

Φορολογικό… αντίο από Θ. και Γ. Αγγελοπούλου στην Ελλάδα – Δηλώνουν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού!!!


«Μαύρη πέτρα» έριξαν πίσω τους ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Το κεφάλαιο «Ελλάδα» έκλεισε για τη διάσημη και πλούσια οικογένεια, αφού μάζεψαν τις βαλίτσες τους και είπαν ένα «φορολογικό αντίο» στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η οικογένεια θα επισκέπτεται πλέον την Ελλάδα μόνο για τουρισμό.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο δρόμος φυγής έχει ανοίξει διάπλατα και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ευκατάστατες οικογένειες, που θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει γίνει αφιλόξενη σε φορολογικό επίπεδο και δε συντρέχει λόγος να συντηρεί κάποιος επιχειρηματική δραστηριότητα.
Το κύμα φυγής διακατέχει και τους επιχειρηματίες μικρότερης οικονομικής εμβέλειας, καθώς είναι φύση αδύνατο να επιβιώσουν σε αυτό το φορολογικό περιβάλλον.
Μόνο οι μισθοσυντήρητοι κάτοικοι του Ψυχικού θα παραμένουν στην περιοχή και για όσο διάστημα θα είναι σε θέση να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.
Για την οικογένεια Αγγελόπουλου η μόνη φορολογική δοσοληψία που θα έχει με την εφορία θα είναι η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για την έπαυλη που διατηρούν στο Ψυχικό.
Τέλος, σύμφωνα με το bankingnews, η οικογένεια Αγγελοπούλου είχε προσφύγει στα Διοικητικά δικαστήρια για φόρους που της είχαν καταλογισθεί το 2011, οι οποίοι όμως ακυρώθηκαν στη συνέχεια με... δικαστικές αποφάσεις.(!)
http://arouraios.gr/

________________________________________
Στο άρθρο, δεν διευκρινίζεται: Tα εισοδήματα  (αμοιβές της) από του Ολυμπιακούς Αγώνες και  οι καταθέσεις της, που ευρίσκονται; Ευρίσκονται στην Ελλάδα;
Αν δεν είναι στην Ελλάδα,που είναι; Πως είναι δυνατόν να πληρώνει μόνο ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι και τίποτα άλλο;
Juan