1.10.16

Καλό μήνα με πολλά ματς!


Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ και άλλα...



Μπήκε ο Οκτώβρης και σήμερα είναι ένα τυπικό Φθινοπωρινό Σάββατο, με πολλά πολλά ματς. Το μοναδικό ντέρμπι της ημέρας είναι αυτό μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη παίζει πολύ καλά τελευταία, αλλά έχει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, οι οποίες δεν της επιτρέπουν να μετουσιώσει τις καλές εμφανίσεις σε βαθμούς. Η Μπορούσια είναι εντυπωσιακή και δεν λύγισε ούτε κόντρα στη Ρεάλ πριν λίγες μέρες. Τα προγνωστικά στοιχήματος στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, θα είναι στο betmasters από νωρίς.


Εκτός του ντέρμπι Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ, πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ματς Μπάγερν - Κολωνία, αφού η ομάδα του Μονάχου προέρχεται από την πρώτη της ήττα στη σεζόν (1-0 από την Ατλέτικο), ενώ η Κολωνία είναι εκπληκτική ως τώρα.


Για την ελληνική Σούπερ Λίγκα, καμία από τις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου δεν αγωνίζεται σήμερα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τα Γιάννινα, ενώ λίγο αργότερα, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τη θριαμβεύτρια της προηγούμενης αγωνιστικής, Λάρισα. Το πρόγραμμα κλείνει με το Ηρακλής - Πανιώνιος.


Για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, δύο είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν. Ο πρώτος είναι αυτός της Τσέλσι κόντρα στη Χαλ. Η ομάδα του Κόντε ήταν μετριότατη κόντρα στην Άρσεναλ και δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα φέτος. Η έδρα της Χαλ δεν είναι εύκολη υπόθεση και αν οι "μπλε" δεν πιάσουν καλή απόδοση, θα έρθει και νέα γκέλα. Το άλλο ματς της ημέρας είναι το Σουόνσι - Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ δείχνει ως τώρα πως θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Έχει βάθος στο ρόστερ και σίγουρα μπορεί να κερδίσει τη Σουόνσι, η οποία ως τώρα είναι μέτρια.


Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, δεν παίζει καμία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας σήμερα, καθώς είχαν ευρωπαϊκούς αγώνες μεσοβδόμαδα. Τα ματς που θα γίνουν είναι τα εξής: Γρανάδα - Λεγκανιές, Σεβίλλη - Αλαβές, Οσασούνα - Λας Πάλμας και Λα Κορούνια - Χιχόν.


Για το Καμπιονάτο, θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις. Στον πιο αμφίρροπο εξ' αυτόν, η Ουντινέζε υποδέχεται τη Λάτσιο, ενώ στον άλλον, η Πεσκάρα αντιμετωπίζει την Κιέβο.


Στη Γαλλία, τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της σημερινής αγωνιστικής είναι τα Παρί - Μπορντό και Μετς - Μονακό, με τη μάχη ανάμεσα στις ομάδες των Έμερι και Ζαρντίμ, να έχει ανάψει από νωρίς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.