9.10.16

Τρόμος στο Μινσκ: Αποκεφάλισαν 30χρονη γυναίκα με τσεκούρι και αλυσοπρίονο σε εμπορικό κέντρο μπροστά σε όλον τον κόσμο (εικόνες, βίντεο)



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ένα βάρβαρο περιστατικό που ξεπερνάει την όποια νοσηρή φαντασία έχουν σεναριογράφοι του Χόλιγουντ έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο Evropa του Μινσκ της Λευκορωσίας χθες το απόγευμα όταν μια γυναίκααποκεφαλίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από δύο άνδρες οπλισμένους με αλυσοπρίονο και τσεκούρι!
Δεν είναι γνωστό ακόμα αν πρόκειται για ισλαμιστές «μοναχικούς λύκους» (πιθανό) ή για κάποιους νέους με πολύ μεγάλη ψυχική διαταραχή.
Τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι οι άνδρες φορούσαν μάσκες και μπήκαν στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο και αμέσως ξεκίνησαν να κυνηγούν πελάτες κοντά σε μια πιτσαρία!

Ένας μάρτυρας είπε: «Ένας επιτέθηκε στο πλησιέστερο άτομο που ήταν μια γυναίκα και της έκοψε το κεφάλι της.»
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Alexander Lastovsky επιβεβαίωσε ότι δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί και τέθηκαν υπό κράτηση.
Αστυνομικοί απέκλεισαν το εμπορικό κέντρο γύρω στις 18:00 τοπική ώρα και έχουν ξεκινήσει έρευνα για το συγκλονιστικό περιστατικό.
Η γυναίκα που βρέθηκε σε πεσμένη σε λουτρό αίματος ήταν περίπου 30 ετών.
Είναι πιθανό η επιλογή της να έγινε τυχαία και απλά έτυχε να είναι ο πιο κοντινός στόχος των δύο «Texas Chain Saw Massacre»


 pronews