29.9.16

Οι ‘απεσταλμένοι’ του Soros έφτασαν …

Αποτέλεσμα εικόνας

Γράφει η Αλ. Λεώνη

 

O George Soros το λέει δεν το κρύβει: "Πληθυσμό χρειάζεστε, αντικατάσταση από μετανάστες...".  Πόσο πιο ανοιχτά να το πει ο άνθρωπος;

 (http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/09/g-soros.html )

 

Έτσι η  πολυπολιτισμική κοινωνία η οποία προετοιμάστηκε για μας και για το καλό μας,  σιγά-σιγά σχηματίζεται.  Μόνο που τώρα άρχισαν τα όργανα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Έτσι, καθημερινά διαβάζουμε ειδήσεις όπως:

-          “Δήμαρχος Αλίμου: Μετανάστες εκδίδουν βιαίως ανηλίκους στο Ελληνικό.  “ (http://www.protothema.gr/greece/article/579868/dimarhos-alimou-ston-kataulismo-tou-ellinikou-ekdidoun-anilikous-metanastes-/  )

-       “Σοκ: Πακιστανός απήγαγε 16χρονο και τον βίαζε στο κέντρο της Αθήνας!”
-       Τέσσερις ανήλικοι βίασαν ανήλικο ασυνόδευτο πρόσφυγα στο hotspot της Μόριας. (
-       Απόπειρα βιασμού από τρεις μετανάστες κατήγγειλε Αμερικανίδα εθελόντρια σε δομή της Θεσσαλονίκης (http://www.protothema.gr/greece/article/600848/thessaloniki-amerikanida-ethelodria-se-domi-filoxenias-katiggeile-oti-pigan-na-ti-viasoun/ )
-        ‘Μουζάλα παραιτήσου. Πάρε τις ΜΚΟ και τις ΜΚΟ μαζί σου’
-       Ο υπεύθυνος γιατρός του κόσμου  σε Ελληνικό νησί εξηγεί: (https://www.youtube.com/watch?v=bEE4ALE0CP8 )
Και όλα τα παραπάνω είναι ένα δείγμα που όλο και αυξάνεται. Οι διαπληκτισμοί στα hot spot καθημερινό φαινόμενο. Από πολύ μικρά γεγονότα (πχ γιατί πήρε περισσότερο σαμπουάν) μέχρι μεγαλύτερα.
Όμως όλα αυτά ακολουθούν μία στρατηγική. Έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια όλα τα βήματα. Κατ’ αρχήν επιβλήθηκε ο διεθνής νόμος με βάση τον οποίο είσαι υποχρεωμένος να συλλέγεις και να συνδράμεις τον ναυαγό στα χωρικά σου ύδατα-ακόμα και αν πρόκειται για εισβολή. Και εμείς, ξέρουμε καλά με πόση υποκρισία χρησιμοποιείται αυτό. Μετά την συλλογή των ‘μεταναστών’, έρχεται η παροχή βοήθειας και καθοδήγησης. Καθοδήγηση του τύπου ότι θα πρέπει να ‘απαιτεί’ τα δικαιώματά του, να ωφεληθεί από το κοινωνικό κράτος – στις χώρες που αυτό υπάρχει, να καταστήσει αν έχει ευκαιρία γυναίκα έγκυο, κλπ. Όλα γραμμένα εκ των προτέρων στη γλώσσα τους.
Ποιος έχει αμφιβολία πια για το τι κοινωνία μας ετοιμάζουν; Στοχεύουν στην εξάλειψή των εθνών της Ευρώπης και του Χριστιανισμού. Γιατί ο χριστιανισμός είναι η κολόνα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού μας. Δεν υπάρχει ούτε μία δημοκρατική μουσουλμανική χώρα. Όπου υπάρχει πολυπολιτισμική κοινωνία εκεί υπάρχει o κατακερματισμός της κοινωνίας και η διάλυση του κοινωνικού ιστού, εκεί αυξάνονται οι φόνοι, οι κλοπές, οι βία, οι βιασμοί και άλλα εγκλήματα. Έχουμε ανάγκη περισσοτέρων αποδείξεων;

Και ο γνωστός μας ‘Φίδης’ απαιτεί: να δεχθεί ο αρχιεπίσκοπος την επερχόμενη πολυπολιτισμική κοινωνία. Να την δεχτεί; Εμείς πρέπει να την δεχτούμε;