14.9.16

National Enquirer: «Η Χίλαρι έχει υποστεί τρία εγκεφαλικά και έχει Αλτσχάιμερ»


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Το περιοδικό «National Enquirer» παρουσιάζει την Χίλαρι Κλίντον σαν ζόμπι στο εξώφυλλό και στο επόμενο τεύχος του θα αποκαλύψει τον ιατρικό φάκελο της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ ο οποίος περιλαμβάνει «δύο μίνι εγκεφαλικά και αλτσχάιμερ» και την καθιστούν απολύτως ακατάλληλη για την θέση του αμερικανικού προεδρικού θώκου.

Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον θα επιχειρήσουν να καλύψουν το κενό από τη διήμερη απουσία της στην προεδρική εκστρατεία ενώ η όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, θα αφήσει το νεογέννητο παιδί της για να στηρίξει τον ισχυρό πατέρα της στην προεκλογική του εκστρατεία.
Η αποκάλυψη όμως ενός πρώην αξιωματούχου της κυβέρνησης Ομπάμα, αποκαλύπτει ότι η πρώην ΥΠΕΞ υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας της, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Το «National Enquirer» τελικώς αναφέρει τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις τα περισσότερα εκ των οποίων ήδη έχει αποκαλύψει το pronews.gr
H υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, επανέρχεται στην προεκλογική κούρσα την Παρασκευή, μετά από ολιγοήμερη ανάρρωση από την πνευμονία από την οποία πάσχει,κατά δήλωση της γιατρού της και του επιτελείο των Δημοκρατικών.
Aνακοίνωση από το επιτελείο της Κλίντον διευκρίνισε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μία εκδήλωση για τις Αφροαμερικανίδες στην Ουάσινγκτον. Όμως αναφέρει ότι δεν αισθάνεται καλά και είναι πολύ πιθανόν να μην τηρηθεί το πρόγραμμά της.
H «Washington Post», αναφέρει το αυτονόητο το οποίο όμως τα περισσότερα δυτικά ΜΜΕ έντεχνα προσποιούνται ότι δεν το έχουν καταλάβει:
Το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί έχουν ως υποψήφια την με πάρα πολλά προβλήματα υγείας Χίλαρι τα οποία απέκρυψε από τον αμερικανικό λαό είναι πολύ πιθανό να κοστίσει στους ίδιους την Γερουσία στις εκλογές.
«Το θέμα με την υγεία της Χίλαρι αποδυναμώνει τη συνοχή του κόμματος», γράφει η αμερικανική εφημερίδα και προσθέτει: «Όλα έδειχναν πως θα μπορούσαν να ξαναπάρουν την Γερουσία το 2016. Οι Ρεπουμπλικάνοι θα δώσουν την μάχη για 24 έδρες και οι Δημοκρατικοί για δέκα». 
Φυσικά ο Ν.Τραμπ έχει πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων για να κερδίσει την προεδρική κούρσα. Μαζί με την Κλίντον κρίνονται αυτόματα ως αναξιόπιστα το σύνολο των αμερικανικών,δυτικών αλλά και ελληνικών ΜΜΕ τα οποία την υποστήριζαν «δαγκωτό». Είναι πολύ πιο πιθανό πλέον να ψηφίσει ένας αναποφάσιστος τον Ν.Τραμπ αγνοώντας επιδεικτικά το τι του λένε τα ΜΜΕ.
Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές πλέον για τους Δημοκρατικούς αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερες. Οι δημοσκοπήσεις απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους που θα ψηφίσουν σίγουρα. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι αξιόπιστες υπάρχουν Αμερικανοί που θα αποφασίσουν να σηκωθούν από τον καναπέ τους την τελευταία στιγμή. Όλοι αυτοί συντριπτικά πιθανολογείται ότι θα ψηφίσουν Ν.Τραμπ είτε γιατί τους συγκινούν οι ατάκες του είτε διότι οι Δημοκρατικοί τους απέκρυψαν την αλήθεια για την υγεία της Ν.Κλίντον, είτε λόγω του «e-mail gate» είτε λόγω όλων των παραμέτρων μαζί.
Φυσικά τα ΜΜΕ των Δημοκρατικών επιχειρούν να αποδομήσουν το δημοσίευμα της εφημερίδας όπως το «Νew Yorker». Η ζημιά ομως έχει γίνει. Εκατομμύρια Αμερικανών είδαν μια εικόνα που δεν θέλουν να την ξαναδούν. Μια μελλοντική πρόεδρο να καταρρέει στα χέρια των ανδρών ασφαλείας της.
Αποτέλεσμα εικόνας για National Enquirer clinton
hillary clinton health issues national enquirer F