1.9.16

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Βομβιστική επίθεση στο σπίτι του «Mr.NAMMO'S» στην Πεντέλη (upd)


Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ απόψε στο σπίτι του επιχειρηματία Κωνσταντή Κουσαθανά (στην οδό Στεφανίας 13), ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης του γνωστού beach restaurant NAMMO'S στην Ψαρού της Μυκόνου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έφτασαν έξω από το σπίτι του και πέταξαν βόμβα από ζελατοδυναμίτιδα στην πόρτα της εισόδου και στη μάντρα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας νωρίτερα σήμερα ήταν στη Μύκονο και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην Αθήνα έως την ώρα που σημειώθηκε η επίθεση. 
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιον τραυματισμό.
Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν φτάσει στο σημείο, η κίνηση αυτή των δραστών είναι πιθανότατα ένα μήνυμα προς τον επιχειρηματία.
O συγκεκριμένος είναι μέλος της τριάδας των ιδιοκτητών του NAMMO'S και μάλιστα ο πιο ισχυρός οικονομικά, ο οποίος είχε στηρίξει το μαγαζί σε δύσκολες εποχές.
Είχε προτείνει να αγοράσει ένα επιπλέον ποσοστό από τους συνεταίρους του, τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Αιγύπτιο Σάμι Ιμπραήμ όταν έπεσε "βαρύς ο πέλεκυς" της εφορίας λόγω φοροδιαφυγής, αλλά αυτοί προτίμησαν να πουλήσουν ένα μέρος του ποσοστού τους στον εφοπλιστή Ε.Μαρινάκη.
Θεωρείται χαμηλών τόνων και επιχειρηματικού προφίλ, άτομο, με μόνη αδυναμία το... ψαροντούφεκο, καθώς είναι δεινός υποβρύχιος κυνηγός, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ο Κ.Κουσαθανάς δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειάς του, αντίθετα με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης σήμερα και διακρίνεται για τον ήπιο χαρακτήρα του, άρα το "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" αποκλείεται.
Μια πολύ περίεργη επίθεση σε έναν άνθρωπο που "δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι",όπως λένε οι Μυκονιάτες. Εκτός και αν η βομβιστική ενέργεια έχει τον χαρακτήρα εκβιασμού...