30.9.16

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel για το νέο τηλεοπτικό τοπίο και τις προκλήσεις Ερντογάν


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και μίλησε ζωντανά με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.


Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και έκρινε ως ανησυχητικό το γεγονός ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας διέκοψε σήμερα την συνεδρίασή του και δεν πήρε απόφαση λόγω του "δημοσίου κλίματος".

Χαρακτήρισε το προηγούμενο τηλεοπτικό τοπίο ως ένα καθεστώς διαπλοκής με μοναδικό σκοπό την άσκηση πολιτικής επιρροής από τους καναλάρχες και την εξασφάλιση συμβολαίων για τα δημόσια έργα.

Κατά παράβαση της πολυφωνίας και της νομιμότητας η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αντιμετωπίζει την αθλιότητα των "μεγάλων καναλιών" που φιμώνουν και λασπολογούν την τρίτη πολιτκή δύναμη του τόπου δίχως δικαίωμα αντιλόγου.

Οι καναλάρχες ήταν και παραμένουν "κράτος εν κράτει" με συγκεκριμένα... οικόσιτα, δηλαδή ευνοούμενα πρόσωπα που υπερπροβάλλουν, ενώ άλλους τους αποκλείουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Η ασυδοσία συνεχίζεται, καθώς το ΕΣΡ υπολειτουργεί.

Τόνισε πως το σκάνδαλο με τον Καλογρίτσα, καταλύει το δήθεν "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς, ενώ επεσήμανε ότι η σπουδή της ΝΔ προς υπέρασπιση του προηγούμενου τηλεοπτικού καθεστώτος φανερώνει πως εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Για τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν που αμφισβήτησε την συνθήκη της Λωζάννης σημείωσε πως η Τουρκία την συγκεκριμένη συνθήκη την έχει παραβιάσει, καθώς έχει ξεριζώσει τους Έλληνες από την Ίμβρο και την Τένεδο, όπως και από την Κωνσταντινούπολη με τους αιματηρούς διωγμούς τον Σεπτέμβιο του 1955.

Οι αδικημένοι της συνθήκης της Λωζάννης είναι οι Έλληνες και επιτέλους πρέπει να σταματήσει η δουλοπρεπής πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων απέναντι στην Τουρκία.


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής