13.9.16

Σοκ στην Γερμανία: Σύροι ισλαμιστές «πρόσφυγες» θα εκτελούσαν τρομοκρατικές επιθέσεις για τον ISIS


ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σύροι ισλαμιστές μαχητές του ISIS παρεισέφρησαν εντός των προσφύγων και διαβιούσαν σε προσφυγικούς καταυλισμούς με σκοπό να εκτελέσουν «θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθεσεις» στην Γερμανία για να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στην γερμανική κοινωνία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας σε προσφυγικούς καταυλισμούς στα κρατίδια Schleswig-Holstein και Κάτω Σαξονία όπου έχουν πραγματοποιήσει τρεις συλλήψεις, νεαρών ατόμων με την κατηγορία ότι ανήκουν στις τάξεις του ISIS. 
H επιχείρηση δεν έχει τελειώσει ακόμα και αναμένονται και άλλες συλλήψεις.
Πρόκειται για τους 17χρονο Μahir Αl-Η,τον 26χρονο Μohamed A. και τον 18χρονο Ιmbrahim Μ.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και έγγραφα.
Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφέρει ότι οι συλληφθέντες μετέβησαν στη Γερμανία για να εκτελέσουν «συμβόλαια θανάτου» κατόπιν εντολών του Ισλαμικού Κράτους.
«Οι τρεις άνδρες είναι ύποπτοι ότι ήρθα στην Γερμανία τον Νοέμβριο του 2015 με σκοπό να ολοκληρώσουν μια ήδη ανατεθειμένη αποστολή ή να είναι έτοιμοι να λάβουν επιπλέον οδηγίες».
 
Showing successful and thwarted attacks coordinated or inspired by ISIS in Europe between January 2014 and March 25, 2016. Markers were placed on the capital city of the country where an attack took place if exact location data was unavailable.
 
Η εσωτερική έρευνα της ΒΝD έδειξε ότι ο Mahi Al-H. εκπαιδεύτηκε "στην χρήση όπλων και εκρηκτικών" μετά την στρατολόγησή του στο ISIS στην πόλη Raqqa, πριν τον Σεπτέμβριο του 2015.
Ο ύποπτος μαζί με τους Mohamed A.και Ibrahim M. ταξίδεψαν στην Ευρώπη με σκοπό την δια΄πραξη επιθέσεων
Οι άνδρες έλαβαν διαβατήρια, αμερικανικά δολάρια και κινητά με «προεπιλεγμένες επαφές» από το ISIS πριν αφήσουν την Συρία και ταξιδέψουν στην Γερμανία διαμέσου Τουρκίας και Ελλάδος στα μέσα Νοεμβρίου.
Image: Map showing Schleswig-Holstein
Map showing the location of Germany's Schleswig-Holstein state. Google Maps
Οι Αρχές δεν ξέρουν ακόμα αν οι άντρες είχαν «συμπαγείς» αποστολές ή οδηγίες από το ISIS
Στην Γερμανία έχουν εισχωρήσει 2.1 εκατομμύρια μετανάστες μόνο το 2015 από την Συρία. Μαζί με τις ροές μαχητές του εισέρχονται μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες. Κάτι φυσικά που γίνεται και στην Ελλάδα. Το πρόσφατο παράδειγμα της Λέσβου με την εξέγερση του Σαββάτου όπου οι Πακιστανοί φώναζαν «τζιχάντ» είναι χαρακτηριστικό.
Officials have been grappling with how best to confront the threat of ISIS terror in wake of a series of violent attacks this summer — including two involving migrants.
Ήδη η Γερμανία έχει χτυπηθει από ισλαμιστές «μοναχικούς λύκους». Η πολιτική τω ανοιχτών συνόρων αποδείχτηκε όπως αναμένονταν καταστροφική.