25.9.16

I.P.A : Συνδιοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς



Αριθ. 2/52/428   Χανιά 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Συνδιοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς, από την Διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου «ΠΕΡΓΑΜΟΣ» Βρυσών Κυδωνίας Χανίων με την Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών -Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ».
Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της
Διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΕΡΓΑΜΟΣ» Βρυσών Κυδωνίας Χανίων με επικεφαλή την πρόεδρο αυτής Κα ΚΑΣΕΛΑΚΗ Αντωνία, η ομόφωνα απόφαση για την συνδιοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο στάδιο AΛΙΚΙΑΝΟΥ Κυδωνίας Χανίων.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία καθότι εκτός του αγωνιστικού μέρους παράλληλα επετεύχθη ο κύριος στόχος του, δηλαδή να συγκεντρωθούν τρόφιμα, και ρούχα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Ενοριακής Εκκλησιαστικής Περιφέρειας Αλικιανού Κυδωνίας Χανίων, προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ), η οποία με την ενεργή συμμετοχή της, αλλά και την ποδοσφαιρική της ομάδα, έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα του Servo per Amikeco” αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών.
Η εν λόγω κοινωνική εκδήλωση εμπίπτει στις προσπάθειες που καταβάλλει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ), θέλοντας να περάσει το μήνυμα στους πολίτες ότι η Αστυνομία είναι συμπαραστάτης τους και πασχίζει για καλύτερη, δικαιότερη και ασφαλέστερη κοινωνία για όλους και παράλληλα να εμπεδωθεί το νόημα του εθελοντισμού και του «ευ αγωνίζεσθε».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της συνδιοργανώτριας Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων προσωπικά, συγχαίρουν και ευχαριστούν από καρδιάς:
***Τους αθλητές και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που συμμετείχαν στο αγώνα ανθρωπιάς, αψηφώντας χιλιόμετρα και δαπάνες μετακίνησης προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά αυτή.
***Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ για την υποστήριξη του τουρνουά με δύο (2) αθλητές Διαιτητές και μία (1) αθλήτρια διαιτητή, οι οποίοι συνέβαλαν στα μέγιστα, για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.
***Τους φίλους πολίτες αλλά και τους αθλητές και των δύο ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα για την ικανοποιητική σε ποσότητα συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων.
SERVO PER AMIKECO   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
Ο   Πρόεδρος                                                                 H Γενική Γραμματέας  
Ιωάννης Περράκης                                                     Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη