15.9.16

Οι (Έλληνες) μονομάχοι στην αρένα του Europa


Εμφάνιση betmasters_geniki.jpeg

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Europa League.


Τους πρώτους τους αγώνες στο φετινό Europa League δίνουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι ελληνικές ομάδες έχουν ως στόχο τους την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, οπότε μια νίκη στην πρεμιέρα θα τους δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσουν από την αρχή. Το να παίρνουν βαθμούς οι ελληνικές ομάδες είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η θέση της χώρας μας στη ειδική βαθμολογία της UEFA είναι σε πτώση. Φυσικά και όλες οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει αποδόσεις για το Europa League αλλά και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για κάθε αγώνα. 


Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παίζει με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, σε ένα γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα. Σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, καθώς δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τέτοια τερέν. Οι Ελβετοί απέκλεισαν τη Σαχτιόρ Ντόνετσκ και αυτό λέει πολλά από μόνο του, για τη δυναμικότητά τους. Κι ο Ολυμπιακός όμως ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Βέροια, με τους Μάριν και Ελιονούσι να κάνουν όργια. Ελαφρύ φαβορί το διπλό που είναι κοντά στο 2,40, ενώ ο άσος πλησιάζει το 2,90 και το Χ το 3,50.


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ. Οι "πράσινοι" έκαναν εκπληκτική εμφάνιση με τον Λεβαδειακό και θέλουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο στην Ευρώπη. Ο Άγιαξ έχει ήδη παίξει με τον ΠΑΟΚ φέτος και τον ξέρουμε καλά. Πρόκειται για ομάδα με ποιότητα από τη μέση και μπροστά και πολλά προβλήματα στην άμυνα. Γύρω στο 2,50 ο άσος, 3,25 - 3,30 το Χ και το διπλό πλησιάζει το 2,90.


Το πιο δύσκολο έργο από τους τρεις έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στην Τούμπα. Το γεγονός πως και πέρσι οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν την ιταλική ομάδα, τους δίνει πολύτιμη εμπειρία. Η ελληνική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο πρόβλημά της είναι το οτι δεν μπορεί να κάνει γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Η Φιορεντίνα είναι εξαιρετική, αλλά συνήθως στη φάση των ομίλων δεν είναι από αυτές που πολυενδιαφέρονται. Φαβορί οι "βιόλα" με απόδοση γύρω στο 2,70, ο άσος του ΠΑΟΚ στο 2,90 και η ισοπαλία γύρω στο 3,15.


Τα υπόλοιπα ματς που διεξάγονται σήμερα είναι: Καραμπάχ - Σλόβαν Λίμπερετς, ΑΠΟΕΛ - Αστάνα, Άλκμααρ - Ντάνταλκ, Άντερλεχτ - Καμπάλα, Άστρα - Αούστρια Βιέννης, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζενίτ, Μάιντς - Σεντ Ετιέν, Φέγενορντ - Μάν. Γιουνάιτεντ, Ραπίντ Βιέννης - Γκενκ, Ζόρια - Φενέρμπαχτσέ, Σασσουόλο - Μπιλμπάο, Πλζεν - Ρόμα, Ίντερ - Χάποελ Μπερ Σεβά, Κόνιασπορ - Σαχτάρ Ντ., Νις - Σάλκε, Οσμανλίσπορ - Στεάουα, Σάλτσμπουργκ - Κράσνονταρ, Σταντάρ Λιέγης - Θέλτα, Σαουθάμπτον - Σπάρτα Πράγας, Μπράγκα - Γάνδη και Βιγιαρεάλ - Ζυρίχη.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.