13.9.16

Επιτέλους Champions League


Ματσάρες για όλα τα γούστα στο ξεκίνημα των ομίλων

Φοβερά παιχνίδια ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, περιλαμβάνει η σημερινή πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Και φυσικά, δεν θα δούμε μόνο μπάλα, αλλά θα παίξουμε και νόμιμο στοίχημα online, με σούπερ αποδόσεις και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Μακράν το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας είναι το Παρί - Άρσεναλ, αφού πρόκειται για εξαιρετικές ομάδες, που όμως δεν έχουν ενισχυθεί, αλλά μάλλον αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι. 
Στο Μάντσεστερ, η Σίτι αντιμετωπίζει τη Γκλάντμπαχ και αν παίξει όπως έπαιξε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα δούμε καλή μπάλα. Ακριβώς όπως και στο περσινό Champions League, η PSV θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα πάρα πολύ αμφίρροπο ματς.
Δύσκολο ματς δίνει η δευτεραθλήτρια Ιταλίας Νάπολι, κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία. Η φυγή του Ιγκουαϊν έχει πληγώσει την ομάδα του ιταλικού Νότου, ενώ πάντα οι ομάδες της Ουκρανίας είναι πολύ επικίνδυνες στη αυτή τη φάση της χρονιάς.
Δύσκολο για προγνωστικά είναι το Μπενφίκα - Μπεσίκτας, με τους δύο αντιπάλους να είναι αποδυναμωμένες σε σχέση με πέρσι. Πάντως, με τον Μήτρογλου σε εκπληκτική κατάσταση και με μεγάλο τους όπλο την έδρα, οι Πορτογάλοι είναι το φαβορί.
Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα οι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, κόντρα σε Ροστόφ και Σέλτικ αντίστοιχα, αν και είδαμε όλοι τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο, όταν η Μπάρτσα έχασε από την Αλαβές μέσα στην έδρα της. Τέλος, αναμένεται να γίνει μάχη στην Ελβετία, ανάμεσα στην έμπειρη Βασιλεία και την φιλόδοξη Λουντογκόρετς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.