25.9.16

Οι ΜΚΟ “εκτοξεύουν” τον φασισμό στην Ευρώπη και πληρώνονται γι΄ αυτό!


Ισραηλινη ΜΚΟ στη ...Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!

Τα ερωτήματα για τον ρόλο που παίζουν οι ΜΚΟ στην διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ειδικά στην Ελλάδα πολλά.
Σκοπίμως μένουν αναπάντητα αν και η ελληνική κοινή γνώμη έχει σχηματίσει άποψη: κάποιοι γίνονται πολύ πλούσιοι με τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογούμενων τα οποία οι ανίκανοι των Βρυξελλών μοιράζουν σε ΜΚΟ. Οι οποίες σε πάρα πολλές περιπτώσεις -υπάρχουν εξαιρέσεις- παρέχουν…αέρα κοπανιστό!
Αν τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων που έχουν τσεπώσει πολλές από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είχαν δοθεί στις ελληνικές ΕΔ που έχουν αναλάβει την ουσία του προβλήματος η κατάσταση θα ήταν απείρως καλύτερη.
Γιατί οι ευρωπαίοι γραφειοκράτες επιμένουν στην…λύση των ΜΚΟ θα πρέπει κάποια στιγμή να το εξηγήσουν…Ελπίζουμε ότι κάποτε θα λογοδοτήσουν…
Όμως η  δράση όλων αυτών των ΜΚΟ που καταφανώς κοροϊδεύουν έχει κι ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα εκτός από την οικονομική “χασούρα”. Πριμοδοτεί την ακροδεξιά σ΄ όλη την Ευρώπη και ειδικά στην βόρεια Ευρώπη.
Το βίντεο είναι από την σουηδική τηλεόραση.Οι παρουσιαστές του θα έκαναν καλή καριέρα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Καταπιάνονται με το θέμα μιας ισραηλινής ΜΚΟ που υποδέχεται μετανάστες και πρόσφυγες στην Λέσβο.Πολλά απ΄ όσα λέει η ξανθούλα παρουσιάστρια και ο συμπαρουσιαστής της δεν μπορείς να τα αμφισβητήσεις.Ο μέσος Έλληνας πολίτης και ειδικά αυτός που ζει το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών από πρώτο χέρι δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει.Αλλά γρήγορα γίνεται κατανοητό ότι οι δύο παρουσιαστές δεν δίνουν δεκάρα για όσα περνούν οι Έλληνες.Ο στόχος είναι οι Εβραίοι.Κι εκεί το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις.
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μην συμφωνήσει με την διαπίστωση ότι το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.Ειδικά στην Ελλάδα που σηκώνει μαζί με την Ιταλία όλο το βάρος .Αλλά η λύση δεν είναι να αρχίσουμε ο ένας να στοχοποιεί τον άλλον.Ούτε βέβαια μπορεί η ακροδεξιά να παίξει οποιονδήποτε ρόλο.
Οι διαπιστώσεις είναι αυτονόητες αλλά θα πρέπει να τις καταλάβουν όσοι έχουν την εξουσία και λαμβάνουν αποφάσεις εκεί στις Βρυξέλλες.Σχέδιο,συνεργασία και βοήθεια εκεί που πρέπει απαιτείται.Θα επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά για να μην ξεχνιόμαστε: οι Ευρωπαίοι δεν έχουν κάνει τίποτα απ΄ όσα υποσχέθηκαν για να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ελλάδα.Ας σταματήσουν να λειτουργούν μόνο για να βγάλουν λεφτά.
militaire

H λύση; Επαναστατικώ δικαίω απαγόρευση των ΜΚΟ στην Ελλάδα. Το θέμα είναι ποιος θα το τομήσει...
 Ο ..."Χουντικός"