21.9.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δύο Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ


Εμφάνιση 2016-09-21 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.jpg



Κατασχέθηκαν περισσότερα από 3,5 κιλά χασίς

Η αυτόφωρη σύλληψη δύο αλλοδαπών που σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών και η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (20-09-2016) στην περιοχή της Τριανδρίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), απέτρεψε τη διοχέτευση περισσοτέρων από 3,5 κιλών κάνναβης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Πρόκειται για ζευγάρι υπηκόων Αλβανίας, μία γυναίκα 23 ετών κι έναν 37χρονο άντρα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων και της Αντίστασης.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι στην περιοχή της Τριανδρίας και προκειμένου ο 37χρονος να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, απώθησε τους αστυνομικούς με χέρια και πόδια.

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (3) κιλά και (551,90) γραμμάρια κάνναβης,
  • (1.195) ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • (3) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για...εθιμοτυπική επίσκεψη!