10.9.16

Κι όμως, αρχίζει...


Έναρξη για τη Σούπερ Λίγκα της περιόδου 2016-17.

Πέρασε για άλλη μια φορά από 40 κύματα, ωστόσο η Σούπερ Λίγκα ξεκινάει απόψε παραδόξως από την 3η προγραμματισμένη της αγωνιστική. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις και από τους "μεγάλους" αγωνίζεται μόνο ο Παναθηναϊκός που καλείται να περάσει από την έδρα του Λεβαδειακού. To διπλό του "τριφυλλιού" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δύσκολα ξεπερνάει το 1,65 στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Κατά τα άλλα η Κέρκυρα υποδέχεται νωρίς το μεσημέρι τον Πλατανιά και στις 17:00 ο Πανιώνιος τον Αστέρα Τρίπολης.
Στην Αγγλία ξεχωρίζει φυσικά το σούπερ ντέρμπι του Μάντσεστερ με τις 2 ομάδες της πόλης να φαντάζουν ως τα δύο μεγαλύτερα φαβορί μαζί με την Τσέλσι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Γηπεδούχος είναι η Γιουνάιτεντ και το παιχνίδι αρχίζει στις 14:30. Το επόμενο πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό της Λίβερπουλ με την πρωταθλήτρια Λέστερ στις 19:30 ενώ στις 17:00 ξεχωρίζουν τα Άρσεναλ - Σαουθάμπτον και Στόουκ - Τότεναμ. Φουλ αγωνιστική δράση και στην Τσάμπιονσιπ με το Ντέρμπι - Νιούκαστλ να είναι το παιχνίδι της ημέρας.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Η "βασίλισσα" φιλοξενεί την Οσασούνα στις 17:00 και οι Καταλανοί την Αλαβές στις 21:30. Το πιο δυνατό ματς είναι αυτό της Θέλτα με την Ατλέτικο στις 14:30 κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνέλθουν οι "ροχιμπλάνκος" έπειτα από το πολύ κακό φετινό τους ξεκίνημα. Με τα Μάλαγα - Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη - Λας Πάλμας ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας.
Από την Μπουντεσλίγκα λείπει το μεγάλο ματς, όμως δεν παύει να υπάρχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Λειψία στις 19:30 και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια διεξάγονται στις 16:30. Από αυτά ξεχωρίζουν τα Λεβερκούζεν - Αμβούργο, Βόλφσμπουργκ - Κολωνία και Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ.
Δύο και καλά ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της κερδίζοντας Φιορεντίνα εντός και Λάτσιο εκτός. Αυτή τη φορά πρέπει να ξεπεράσει στο Τορίνο το εμπόδιο της Σασουόλο που πέρασε άνετα στους ομίλους του Γιουρόπα. Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό της Παλέρμο με τη Νάπολι. Οι δευτεραθλητές Ιταλίας χωρίς τον Ιγκουαΐν αλλά με τον Μιλίκ στη σύνθεσή τους θέλουν και πάλι να πρωταγωνιστήσουν στο Καμπιονάτο και να κάνουν μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη Ligue 1 έχουμε γεμάτη αγωνιστική απόψε αλλά δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν. Πρώτο και καλύτερο το Λυών - Μπορντό στις 18:00. Αμφότερες έχουν από 6 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές και το αποψινό θα δώσει πέρα από βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Το δεύτερο μεγάλο ματς της βραδιάς είναι το Λιλ - Μονακό με τους Μονεγάσκους να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Το απέδειξαν τόσο με την πρόκρισή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Παρί.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.