7.9.16

Ν.Τραμπ: «Ο Β.Πούτιν την Χ.Κλίντον την έχει για να κάνει πλάκα»



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Ο Β.Πούτιν βλέπει την Χ.Κλίντον και σκάει από τα γέλια» είπε σηκώνοντας το «γάντι» ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντ.Τραμπ μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών ότι της προκαλεί «αλεργία» και ότι «ο Τραμπ έχει εμμονή με δικτάτορες όπως ο Πούτιν!» (ένας δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης με απήχηση στο ρωσικό εκλογικό σώμα άνω του 80%).
 
«Πως θα συσφίξουμε τις σχέσεις μας με την Ρωσία; Η Κλίντον είναι ανίκανη να διαπραγματευθεί με τον ηγέτη της χώρας» είπε ο Ν.Τραμπ σε ομιλία του σε πόλη της Βιρτζίνια.
 
Άλλωστε με τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι σαφές ότι η Χ.Κλίντον δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με την πυρηνική ευρασιατική υπερδύναμη. Πέραν αυτών το «χόντρυνε» ακόμα περισσότερο λέγοντας σε ομιλία της στους Αμερικανούς βετεράνους της Αμερικανικής Λεγεώνας ότι θα αντιμετωπίσει τις κυβερνοεπιθέσεις με τις οποίες άλλωστε αποκαλύφθηκαν και τα σκάνδαλά της «σαν οποιαδήποτε άλλη επίθεση και θα είμαι έτοιμη με σοβαρές, πολιτικές,οικονομικές και σταρτιωτικές επεμβάσεις»!
 
Προηγουμένως είχε φωτογραφίσει την Ρωσία ως υπεύθυνη για αυτές! Δηλαδή απειλεί την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη την μόνη χώρα που μπορεί να κονιορτοποιήσει τις ΗΠΑ, με στρατιωτική επέμβαση σαφώς μην γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε αυτοκτονία για αυτήν, τις ΗΠΑ και τον πλανήτη.
 
Σαφώς έχει δίκιο ο Ν.Τραμπ, δεν μπορεί να διαπραγματευθεί με τον Ρώσο ηγέτη όχι μόνο διότι τον προσβάλει βάναυσα, όχι μόνο γιατί προσβάλει την Ορθόδοξη Ρωσία αλλά και γιατί δεν έχει αίσθηση της ισορροπίας δυνάμεων. Τι μπορούν να κάνουν οι ΗΠΑ και μέχρι ποιο σημείο ως προς τις άλλες δύο μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, Ρωσία και Κίνα.
 
Χαρακτήρισε μάλιστα τις διαρροές ως «Watergate αλλά σε κυβερνοχρόνο».
 
«Ειναι τρομακτικό ότι μια ξένη δύναμη έχει την ικανότητα να αποκαλύψει πληροφορίες που μετά να τις κάνει δημόσιες»!
 
Αυτό είναι το τρομακτικό και όχι το περιεχόμενο των αποκαλύψεων!
 
Έτσι λοιπόν ο Ν.Τραμπ αναρωτιέται «Η Χίλαρι θέλει να το παίζει σκληρή με την Ρωσία, αλλά ο Πούτιν την κοιτάζει και γελάει. Χαμογελάει συνεχώς μαζί της. Απλά δείτε τις αποφάσεις της. Δείτε πόσο ΚΑΚΕΣ ήταν οι αποφάσεις της. Κάθε απόφαση που πήρε ήταν αποτυχημένη»
 
«Εγώ θέλω να δουλέψουμε μαζί με την Ρωσία για να εξαλείψουμε τους τρομοκράτες του ΙSIS στην Μέση Ανατολή. Δεν θα ήταν ωραίο αυτό; Η Ρωσία σιχαίνεται το ISIS όσο και εμείς, δεν θα ήταν όμορφο να συνεργαστούμε οι δυό μας και να τους εξολοθρεύσουμε μαζί;»
 
Eίπε μάλιστα σχετικά με τις κατηγορίες για την επιστροφή φόρων: «Θα τα επίστρέψω όλα πίσω μόλις η Χίλαρι αποδώσει στην δημοσιότητα τα χαμένα e-mails»
 
Ο Ν.Τραμπ είναι επιχειρηματίας. Για αυτό και βλέπει τα πράγματα λογικά και «win-win». Ξέρει ότι για να λειτουργήσει η επιχείρηση που λέγεται «Κόσμος» πρέπει όλοι να κερδίζουν και όχι ένας σαν κακομαθημένο να συνεχίζει να έχει την απαίτηση να τα αρπάζει όλα και ιδιαίτερα όταν δεν διαθέτει πλέον την υπεροχή του παρελθόντος, είτε γιατί έπεσε ο ίδιος είτε γιατί ανέβηκαν οι άλλοι είτε και τα δύο.

pronews