7.9.16

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες μας στηρίζουν για την συνεπή αντιμνημονιακή μας στάση



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε ζωντανά από τους δημοσιογράφους Σ. Ξενάκη και Μ. Κουρή στην εκπομπή "επί του πιεστηρίου" στο Kontra Channel.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τονίζοντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι ψηλότερα, καθώς υπάρχει και η "κρυφή ψήφος".


Επισήμανε ότι οι Έλληνες στήριξαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Χρυσή Αυγή λόγω της σθεναρής και συνεπούς στάσης απέναντι στα Μνημόνια. Για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και την είσοδο της χώρας στα Μνημόνια τόνισε ότι αυτή δεν έχει κλείσει.

Για το νέο τηλεοπτικό τοπίο δήλωσε επιφυλακτικός, καθώς δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τον βασικό μέτοχο και ένας εργολάβος δημοσίων έργων πήρε άδεια πανελλήνιας τηλεοπτικής εμβέλειας με κανένα άλλο κριτήριο πλην του χρηματικού.

Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα δεν προέβλεψε εξελίξεις, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να βιάζεται για εκλογές ούτε και έχει εξασφαλισμένη την αυτοδυναμία. 

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία χρονίζει, επεσήμανε ότι δεν έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Τέλος, για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι ήδη σημειώνονται ένοπλες συμπλοκές στα "hot spots", η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο και πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι ροές και να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι στις πατρίδες τους. 

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής