9.9.16

Τέρμα οι εθνικές, επιστροφή στην κανονικότητα


Με Μπουντεσλίγκα, Σαμπιονά και Πριμέρα μπαίνουμε στο τριήμερο.

Μια καθαρά Φθινοπωρινή Παρασκευή είναι η σημερινή. Τελείωσαν οι αγώνες των εθνικών ομάδων και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον κόσμο ξαναξεκινούν. Οπότε, μελετάμε, πάμε στο περίπτερο, παίρνουμε κάρτα Paysafe και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε.


Είναι σαφές πως το ματς της ημέρας είναι το Σάλκε - Μπάγερν. Οι δυο ομάδες είναι ενισχυμένες φέτος και αν για την Μπάγερν είναι εκ των προτέρων γνωστό οτι θέλει όλους τους τίτλους, για την Σάλκε στόχος φέτος είναι να μπει στην πρώτη τριάδα. Γι' αυτό άλλωστε έδωσε τόσα χρήματα και απέκτησε τον Κονοπλιάνκα στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.


Πολύ μεγάλο ματς θα γίνει και στη Γαλλία, ανάμεσα στην Παρί και τη Σεντ Ετιέν. Οι δύο αυτές ομάδες είναι παραδοσιακά αντίπαλες και παρά την γνωστή ανωτερότητα των γηπεδούχων από κάθε άποψη, οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να παίζουν άμυνα και αν είναι πλήρεις, μπορούν να κάνουν τη ζημιά.


Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Εσπανιόλ. Με μία νίκη και μια ήττα ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ισοπαλία και μια ήττα σε δύο ματς, με κύριο χαρακτηριστικό τους, ότι έχουν το χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα, με οκτώ γκολ. Θυμίζουμε οτι τερματοφύλακας της Εσπανιόλ είναι ο πρώην του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.


Φυσικά, όπως κάθε Παρασκευή, έχουμε φουλ αγωνιστική στη Β' Γαλλίας και τη Β' Ολλανδίας, ενώ διεξάγονται και τα ματς Αρούκα - Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ρέντινγκ - Ίπσουϊτς (Τσάμπιονσιπ) και Μπέβερεν - Μπριζ (Βέλγιο).

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.