22.9.16

Ο,τι έμεινε από Πριμέρα...

Εμφάνιση betmasters_geniki.jpeg

Τρία ματς της Πριμέρα ό,τι καλύτερο για σήμερα.






Χορτάσαμε μπάλα, προγνωστικά και στοίχημα το διήμερο που πέρασε. Η σημερινή μέρα κινείται σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς και στρέφεται κυρίως στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η 5η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις. Το μεγάλο ντέρμπι λείπει, όμως το κάθε ματς είναι σημαντικό για διαφορετικούς λόγους. Η Λα Κορούνια, που μένει άσφαιρη εδώ και 3 αγωνιστικές, υποδέχεται την Λεγκανές, η οποία εξέπληξε τους πάντες στην αρχή, όμως φαίνεται να επανέρχεται στην πραγματικότητα με 2 συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα και Χιχόν. Το Οσασούνα - Εσπανιόλ έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς αμφότερες έχουν από 2 βαθμούς και αγνοούν τη νίκη έως τώρα. Αν υπάρξει νικήτρια, θα αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, και η ηττημένη θα μπει σε μια πολύ αγχωτική διαδικασία. Τέλος, η Βαλένθια μετά την αποχώρηση του Πάκο Αγιεσταράν από το τιμόνι της ομάδας και το 0-0-4, καλείται να κερδίσει την Αλαβές που έχει ήδη προκαλέσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα.


Για τους πιο εναλλακτικούς τύπους παιχτών, στην 2η κατηγορία της Γερμανίας έχει Σαν Πάουλι - Μόναχο 1860, ένα ντέρμπι από τα παλιά. Επίσης, για την Ελβετική Σούπερ Λιγκ η Λουγκάνο υποδέχεται τη Γκρασχόπερς και τέλος στην Allsvenskan παίζουν Γκέτεμποργκ - Έρεμπρο, Μάλμε - Έλφσμποργκ και Χάμαρμπι - Χάκεν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.