8.9.16

Ρωσικά ΜΜΕ για το χτύπημα στο αυτοκίνητο του Β.Πούτιν: «Είναι σχέδιο δολοφονίας - Έστειλαν μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο» (βίντεο, εικόνες)


ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ «ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Λίγες ημέρες μετά την καταστροφή ενός εκ των BMW με τις οποίες μετακινείται ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν κατόπιν μετωπικής σύγκρουσης η οποία κόστισε την ζωή στον πιο έμπιστο οδηγό του Ρώσου προέδρου τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μπορεί να επρόκειτο για ένα ευρύτερο σχέδιο δολοφονίας του Ρώσου προέδρου και ότιεπρόκειτο για την αποστολή ενός είδους «μηνύματος» από αυτούς που τον μισούνπερισσότερο δηλαδή τα δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας τα οποία φυσικά ελέγχουν πλήρως τα ξένα αλλά και τα εγχώρια ΜΜΕ.
 
Από την πρώτη στιγμή του φοβερού δυστυχήματος, κατά το οποίο έχασε επί τόπου τη ζωή του ο πιο έμπιστος οδηγός του Βλάντιμιρ Πούτιν, η αστυνομία και οι ρωσικές Αρχές αναφέρουν το γεγονός ότι επρόκειτο για «περίεργη σύμπτωση».
 
Στο pronews.gr από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι «το ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα τροχαίο, όπου ένα  αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του.
 
Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε κυριολεκτiκά.
 
Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της κατασροφής του προεδρικού αυτοκινήτου, αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα. Ερευνάται ήδη το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς ή της τοποθέτησης μηχανισμού με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχό της από απόσταση»
 
Αμέσως μετά το «δυστύχημα» η ανάλυση από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι η μαύρη Μερσεντές είχε στοχοποιήσει τη θωρακισμένη BMW του Ρώσου προέδρου, ο οποίος, ωστόσο, δεν επέβαινε στο όχημα την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης.
The deadly crash killed the Russian president's favourite chauffeurMoment cars collide on
A Mercedes could be seen veering from the other side of the road before smashing into Putin's BMW
High-speed collision ... Putin's presidential BMW was involved in horror crash in Moscow
Τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι πιαθνότατα επρόκειτο για ένα «σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο εκτελέστηκε από ξένους πράκτορες». Η αστυνομία διεξάγει έρευνα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες αλλά είναι σαφές ότι στο Κρεμλίνο δεν πιστεύουν στις συπτώσεις.
 
Όσο για το γεγονός ότι η BMW δε τύγχανε συνοδείας αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς ουδείς γνωρίζει το σχέδιο προστασίας του Ρώσου προέδρου ο οποίος αλλάζει συνεχώς αυτοκίνητα και πιθανότατα για «ξεκάρφωμα» να έχει παραβιάσει το πρωτόκολο και να έχει μπει και σε ασυνόδευτη BMW με το σκεπτικό ότι θα ήταν κατά αυτόν τον τρόπο πιο ασφαλής ειδικότερα εάν ήθελε να πάει σε κάποιο  προορισμό μη γνωστό στους Δυτικούς.
 
Ο έμπιστος σωφέρ μπορεί να έδωσε την ιδέα στους επίδοξους ενδεχόμενους δολοφόνους ότι ευρίσκετο σε αυτό το αμάξι.
 
Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα επρόκειτο για «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν στον Ρώσο πρόεδρο. Η ταυτότητα του οδηγού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. O οδηγός έχει σκοτωθεί και αυτός κάτι που φυσικά είναι απο μόνο του ιδιαίτερα βολικό για κάποιους που δνε θα ήθελαν να εντοπιστούν.
 
Πάντως εάν δει κάποιος την κεντρική λεωφόρο της Μόσχας έχει 7 με 8 λωρίδες ανά κατεύθυνση. Πολύ δύσκολο να πέσεις με τέτοια ταχύτητα πάνω σε ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο και να το καταστρέψεις. Και όμως συνέβη.
 
Τα βρετανικά ΜΜΕ βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν την είδηση πριν ακόμα και από τα ρωσικά.
 
Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ το (πιθανό) σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν έχει οργανωθεί από Δυτικούς πράκτορες που δρουν εντός της Μόσχας.
 
Ο Ρώσος πρόδρος έχει γίνει κατανοητό από την Δύση ότι είναι πολύ «σκληρό καρύδι» και έχει μετατρέψει την Ρωσία σε μεγάλη υπερδύναμη με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να ποδηγετηθεί ο πλανήτης από τις ΗΠΑ  όπως την δεκαετία του 90' και στις αρχές της δεκαετίας του «μηδέν».
 
Μάλιστα το Millennium Report αναφέρει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει και την εξουδετέρωση των έμπιστων του Β.Πούτιν και για αυτό επέλεξαν την δολοφονία του έμπιστου οδηγού του.
 
Η ιστοελίδα αναφέρει ότι η νεοταξική Δύση θέλει τον έλεγχο των πλούσιων πρώτων υλών της Ρωσίας όπως πετρέλαιο, αέριο, χρυσό και ουράνιο
 
«Δεν είναι πολύ συχνό το φαινόμενο ο αρχηγός μιας υπερδύναμης να λαμβάνει ένα τόσο βίαιο μήνυμα. Αυτό έγινε με την δολοφονία του αγαπημένου του οδηγού Μια τέτοια απειλή για την ζωή του μπορεί να οργανωθεί μόνο από ένα γκρουπ ξένων πρακτόρων που δρα εντός της Μόσχας. Η Μόσχα είναι τόσο μεγάλη που οι πράκτορες αυτοί μπορεί να το σχεδίασαν και να το έφεραν εις πέρας μέσα στην πόλη»