2.9.16

«Με στρατιωτική δράση» απειλεί Ρωσία και Κίνα η Χ.Κλίντον πριν ακόμη εκλεγεί!

Είναι τρελή για δέσιμο! Juan



«ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ» 

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον, απείλησε από το βήμα την Ρωσία και την Κίνα με πόλεμο εάν οι χώρες αυτές συνεχίσουν, όπως είπε, τις επιχειρήσεις κυβερνοκατασκοπείας κατά των ΗΠΑ.

Μιλώντας στο Σινσινάτι στις 31 Αυγούστου σε εκδήλωση για τους βετεράνους, ο Χ. Κλίντον η οποία αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υγείας μεταξύ των οποίων και νευρολογικών όπως έχει καταγγείλει ο πρώην γιατρός του Μπάρακ Ομπαμα, Δρ. Ντέιβιντ Σίμερ, εκτόξευσε ευθεία απειλή κατά της Ρωσίας (κατά κύριο λόγο) αλλά και της Κίνας, ότι θα αντιμετωπίσουν την στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ εάν συνεχίσουν τις επιχειρήσεις κυβερνοκατασκοπείας.
«Έχετε δει αναφορές» είπε η Κλιντον κατά τη διάκρεια της ομιλίας της «η Ρωσία έχει υποκλέψει πολλά πράγματα, η Κίνα επίσης, η Ρωσία ακόμη έχει υποκλέψει δεδομένα από την εθνική επιτροπή των Δημοκρατικών, ίσως έχει παραβιάσει και μερικά συστήματα πολιτειακών εκλογών, οπότε πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να κάνουμε σίγουρο ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να πάμε τη μάχη σε αυτούς που μας στοχεύουν» συμπλήρωσε  η Χ.Κλίντον για να τονίσει στη συνέχεια:
«Ως πρόεδρος θα κάνω ξεκάθαρο ότι οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν τις κυβερνοεπιθέσεις όπως κάθε άλλη επίθεση. Θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με σοβαρή πολιτική αποφασιστικότητα, οικονομικά μέτρα αλλά και στρατιωτική απάντηση».
Η Αμερικανίδα προεδρική υποψήφιος φαίνεται –και είναι- ιδιαίτερα εκνευρισμένη απέναντι στις αναφορές ότι χάκερ διείσδυσαν σε υπολογιστές της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, του προσωπικού της εκστρατείας της Δημοκρατικής υποψήφιας Χίλαρι Κλίντον, και της επιτροπής ανεύρεσης προεκλογικών πόρων του κόμματος στο Κογκρέσο.
Τους χάκερ αυτούς η Χ. Κλίντον τους αποδίδει στην Ρωσία με αποτέλεσμα από τώρα να είναι τόσο εχθρικά διακείμενη απέναντι στη Μόσχα και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εάν η ασταθής -για πολλούς- αυτή γυναίκα αναλάβει την ηγεσία των ΗΠΑ.
pronews