4.9.16

“Κάναμε πολλά για την Ελλάδα ώρα να της στείλουμε πίσω πρόσφυγες”!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ δήλωση Ντε Μεζιέρ

Και γι αυτό χρειαζόμαστε ακροδεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα. Juan
Μια απαράδεκτη δήλωση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ ελπίζουμε ότι δεν θα μείνει αναπάντητη από την Αθήνα.Με θράσος που σ΄ αφήνει άναυδο ο Γερμανός υπουργός δήλωσε ότι «κάναμε πολλά στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες και να οδηγήσει στο να μπορούν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου».Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών,Τόμας Ντε Μεζιέρ,έκανε αυτή τη δήλωσε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt!

Ο απαράδεκτος Ντε Μεζιέρ ελπίζουμε να πάρει την απάντησή του από τους αρμόδιους. Από τον Τόσκα και τον Μουζάλα.Να βγουν και να μας πουν ποια ήταν και ποια είναι η …ευρωπαϊκή βοήθεια.Τι μας έχουν στείλει για να μας βοηθήσουν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.Τι είχαν πει ότι θα κάνουν και τι έχουν υλοποιήσει απ΄ όλα αυτά.Με αριθμούς και ποσοστά…
Ο Γερμανός υπουργός που κοιτάει μόνο πως θα σώσει τη χώρα του από τον “λογαριασμό”,εκφράζει και την αγωνία του στη συνέντευξή του λέγοντας  ότι πρέπει να επιτευχθεί τώρα μια κοινή ευρωπαϊκή στάση. «Εάν επιταχύνουμε μόνοι μας υπάρχει ο κίνδυνος τα (γερμανικά) διοικητικά δικαστήρια να απαγορεύσουν εντός ολίγου χρόνου την επαναπροώθηση».
Ο Ντε Μεζιέρ προκλητικά συνέχισε κατηγορώντας την Ελλάδα για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων τα περασμένα χρόνια: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη», όπως είπε στη γερμανική εφημερίδα.
militaire